Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
Kérdés..
2012. július 11. szerda, 23:38 | Angel62

Mosolygós szép estét.. :-)

Kedves Sándor.!.

Szeretettel üdvözöllek téged és mindenkit itt.
Tudom, hogy a kérdésem nem ide való, de ahogyan olvasgatom a csodálatos tapasztalásaitokat
felmerült bennem a gondolat, hogy talán kérhetem a segítségeteket is.
- A kérdésem legelőbb : Másokon is alkalmazhatom az itt tanultakat vagy kizárólag csak magamon.?. -
Elmondom miért - e kérdés.
Iker fiaim vannak. ( 26 évesek ) Az egyikük depresszív állapotban van már egy ideje. Már a házból sem akar kimenni, gyakorlatilag a négy fal között éli az életét.
Amiből nem vagyok képes kisegíteni bármivel is próbálkozom. Már úgy érzem minden létező dolgot megpróbáltam. Orvoshoz nem hajlandó elmenni. - Bár őszintén bevallom ez tartanám a legkevésbé járható útnak magam is. Tartok attól, hogy mégis ide jutunk, amit nagyon nem szeretnék.
Miközben olvastalak Titeket azt éreztem, hogy az Ő kis személyisége is ilyen " szétesett ", s talán segíthetne neki ez a módszer. Amit Ő biztos nem alkalmazna magán. Most alkalmatlan is rá. S arra gondoltam előbb, hogy magamon alkalmazva esetleg Ő is javulhatna. Talán azáltal, hogy ha helyre teszek magamban valamit, benne is elmozdulnának a dolgok. S itt jutott eszembe, hogy talán, ha én tenném meg helyette.... Hát erről szólt a kérdésem.
Az ikertestvére most jól van, de ezt csak azért tartottam fontosnak megemlíteni, hogy ikrek, mert ez kihatással lehet a testérre is. S ez már borzasztó lenne.

Nagyon köszönöm Sándor, ha válaszolsz, s nektek is - s szívesen fogadok minden e körülmények között megvalósítható ötletet - gondolatot...
S még egyszer elnézést az ide illesztett kérdésért. Köszönöm.

Szeretettel : Angel