Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Három fő szakaszt lehet a tudatosságban
2012. július 10. kedd, 7:05 | Domoszlai Katalin

megkülönböztetni.

Az első, amikor a problémák forrása kívülre van helyezve.

Mindenki hibás, csak én nem. A pénz. Az agresszív férfi. A kormány. A sors. Az Isten.

A második lépés, amikor felismerem, mindezt én teremtem magamnak. Ez annyira fájdalmas élmény, hogy az emberek nagy része nem vállalja be a felelősséget. A rossz élet jól ismert biztonságát fel kellene cserélni ugyanis a teljesen bizonytalan újra. Ahol előfordul, hogy a helyzet tovább rosszabbodik, mielőtt javulna. Nincs hozzá tudásuk, nincs követendő példa előttük. Meg kell a tudást szerezni.

A Sirály csomagok közül egyáltalán nem véletlen, hogy az Őszinteség csomag ingyenes :-) Aki ezt letölti és végig hallgatja, tudni fogja, ez az útja vagy sem!

A harmadik lépés, amikor képes vagyok célokat kitűzni és megvalósítani.

Ehhez az első lépés tudatosítani, ami történik velem, az okkal történik. A bántalmazott nő előző életei valamelyikében bántalmazó volt. Most tapasztalja a karmát, amit teremtett. Ha a negatív tartományban reagál, tehát gyűlölettel, elkeseredettséggel, haraggal, az áldozat kétes büszkeségével, a karma nem ereszti. Ugyanis a kulcs az elfogadásban rejlik. Bevállalt tapasztalatról van szó, ami jobb emberré tehet. tudni fogod, mit él át akit bántanak és ezért semmilyen körülmények között nem teszed mással ugyanezt.

A gazdagságot olyan könnyen elfogadjuk, hogy néhány élet elegendő a megtanulására. Ellenben a szegénység megtapasztalásával. Sok sok élet kell ahhoz, hogy eljussunk oda, amit harmóniának hívunk az anyagi világgal.

Ez a harmónia azt jelenti, annyi van, amennyi kell. Az öncélú luxus, a plasztikai műtét, a kivagyiság felesleges.

Diamant, a legnagyobb ellentmondás a blogodban az, hogy a valódi élet megtapasztalásához plasztikai műtétre van szükség. Sem önmagad, sem a sorsod nem tudod elfogadni. A valóság az, hogy aki szereti a saját testét, olyanná formálja műtét nélkül, sporttal, hogy szeresse a saját külsejét, fog találni olyan férfit aki szeretni fogja a nő testét. Azok a férfiak, akik a plasztikázott nőkre vágynak, a saját kisebbrendűségüket akarják álcázni a kirakatba kitett "bábuval".

Pénzről pár szót. Azok az emberek, akiket ismerek személyesen az oldalról, nem élnek mély szegénységben és vannak, akik az átlagosnál jobban. Ezzel az ember egyszerűen nem dicsekszik.

Mint lelki segítő annyit mondhatok el, hogy aki blokkoldásért hozzám fordult, annak lett munkája. Mindenkinek.
Én nem ebből élek, a munkám viszont sok szabad időt biztosít. Nagyon kevés embernek segítek ingyen, mégpedig azért, mert meg kell az embereknek tanulni megállni a saját lábukon. Másrészt azt tapasztaltam hogy előfordul, hogy a munkám nem értékelik, ha ingyen kapják.

Van pénz és van munka. Ha viszont valaki azzal azonosul, a pénz mocskos, akkor két választása van. Vagy bemocskolja magát, vagy nyomorog.

Keress tiszta pénzt! Hogyan? Úgy hogy a munkád az emberek hasznára van, ennyi. Rengeteg mód van rá.
Ha valaki ilyen problémával fordul hozzám, akkor a befogadást gátló blokkot oldjuk, aztán növeljük az önbizalmat és megtanítok néhány pénzt bevonzó technikát. Ugyanis ha a pénz a valódi fejlődésre fordítódik, mindig kerül valahonnan. Tiszta pénz :-)

Van olyan ösvény, spirituális út, ahol a vágyakról le kell mondani. Átadni mindent a felsőbb vezetésnek.

Az önmegvalósítás ezzel szemben a vágyak megélését és megvalósítását célozza meg. Onnan kiindulva, hogy nyomor van és a pénz mocskos, lehet számítani öt év kőkemény munkára. Ahol minden egyes kicsi lépést ünnepelni kell, az újabb és újabb gödrökből egyre több eszközt használva tudunk aztán egyre magasabbra mászni.

Az önmagunkba vetett hit a változás alapja.