Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Írtam saját tapasztalat alapján ez egy vélemény. Lehet torz
2012. június 17. vasárnap, 11:08 | Nicsu01   Előzmény

Írtam saját tapasztalat alapján ez egy vélemény. Lehet torz vélemény ha tovább fejtegetem valószínű azért torz mert a saját tükröm amin keresztül szemlélem is torz.
"Szeresd a pénzt,másnál is,magadnál is,és örülj minden megjelenésének!"
Áuu ezzel nem értek egyet :). Nem tudom szeretni a pénzt, a pénz számomra egy eszköz amivel ki tudom a szükségleteimet elégíteni.
"Az ellenkező hozzáállás többnyire keserűségbe fúl."
Igen ez abban a formában igaz hogy keserűséget kelt bennem a pénz, hogy a pénz központi szerepet játszik az életben, ha van akkor körömrágással és stresszel jár, ha nincs akkor meg ugyan tudok foglalkozni kellemes pihentető dolgokkal de stresszel hogy mástól kell segítséget kérni vagy az hogy nem szívesen segítenek.
Dolgozom azon hogy elfogadjam a családom olyannak amilyen. Fel kell dolgoznom hogy a régen összejáró vidám nevetgélős családból mára más lett, ha valamilyen családi összejövetel van a vége irtózat veszekedés. Min veszekednek, jogosnak vélt sérelmeik alapja a pénz. Hidd el hogy nekem fáj az hogy ezt a mentalitást látom bennük, így egy lehetőségem van nekem kell dolgozni azon miért látom ilyennek őket és elfogadni azt amin nem tudok változtatni :)

Üdv felacso :)