Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Sokat dolgozom az elengedéssel manapság. ÚJ dolog nekem. :-)
2012. június 13. szerda, 14:19 | Aditi

Sokat dolgozom az elengedéssel manapság. ÚJ dolog nekem. :-) mert azelőtt nem voltam képes rá. Bocsánat, ha nem hibátlanul írok, jelenleg a telefonomon keresztül tudok csak netezni. Szóval hihetetlenül izgalmas élmény, ahogy csinálom a dolgaim és figyelem magam, az egóm, az érzéseim, és az igaz, belső énem. Az igaz belső énem örül, hogy tanulok elengedni. ÖRül, amikor elengedek. Benne van egyfajta körforgásban, amelyben az elengedettt dolgok helyébe új dolgok lépnek, de soha nem hárítja a dolgokat, mindig megfigyelés átél, de képes arra, h figyelmen kívűl hagyja a döntéshozatalnál aazt, h az egónak fáj a veszteség. Bizalmat , a bizalom érzését képes életre kelteni bennem, megkönnyebbülést és hálát érez, hogy lehetett dolgokban, emberekkel, hogy történhettek dolgok jól, hogy örömökben és feladatokban együtt lehettünk, de legfőképp annak örül, hogy szeretetben élhettük meg és most szzeretetben engedheti el. Hogy nem kell kínlódni és vádolni senkit, nem kell bűntudatba vagy kétşegbe eseni, nem kell elemezni a miérteket és a hogyanokat, és nem kell a múltban lenni, hanem szbadnak lehet maradni, éppoly szabadnak, amilyenben a kapcsolatban is voltunk. :-) ha hagytuk ezt a hangot érvényesülni a többi helyett.
Persze azért el kell viselni valamit: az érzelmek, az óhatatlanul azért kialakult kötődések felldolgozását, megsiratását, és az ego állandó monológjait. De már másképp van minden, mert lehet csak HAGYNI. és tudni, ez nem az, ami az igazság, ez nem az, ami akarom, h irányítson, ez nem én vagyok. Ha elengedek és továbblépek, minden egyes alkalommal megszületek újra. Minden egyes eseményben, hallgatásban, ölelésben vagy bùcsùzásban. Szabad vagyok, mert a szeretet motivál, a tudat, hogy nem az számit, mit élek meg, hanem az, mit tanulhatok általa, és mit adhatok és kaphatok általa.
Azérr figyelem az egót is. Az egyik dolog, amit felfedeztem az, hogy azért a félelem, mert azt hiszi ha elveszít valamit, utána nem jön Semmi.érdekes. Lehet, h a születésemmel függ össze, vagy azzal, amit hoztam. Mindenesetre a műtét óta tudom, és érezhetem is, ha kicsit befelé figyelek, hogy MINDEN UTÁN JÖN VALAMI. :-) még a halál után is. Sőt, Valami állandóan van. :-) EZÉRT nem is annyira érdekes, mi is az, ami jön. :-) nem azért vannak a változások, hogy értsük őket, vagy megválogathassuk őket, vagy bármit is magunkkal vihessünk belőlükinkább csak azért, hogy elfogadjuk őket és Jól legyünk bennük: szeretetben.
Csodálatos, amikor így láthatom magam: a körforgás részként, állandó el-; és megengedésben, bizalomban az új iránt, és szerető, megbocsáto felejtésben a múlttal. :-)

knowing love I will allow all things to come and go, to be subtle as the wind and to take everything that comes with great courage.