Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
Zen
2009. június 28. vasárnap, 15:52 | jaguar   Előzmény

"ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy elindulok... megfigyeltem, sokszor segít.. ..sétáltam egyet egy szép helyen"
"Az h írok, érdekes módon egy kicsit segít..."
"a természetes ösztön, hogy éljek"
"a jelenbe kerülök. és nem fáj az sem, ami fáj... és találok valamit, ami lefoglal és bírom is csinálni... és amikor a jelenbe kerülök, hirtelen nagyon sok energiát kapok, és eltölt az öröm, és lekezdem szórni... és az nagyon jó...."

Szerintem keress még elfoglaltságokat amelyekkel a Jelenben tudsz maradni minél többet, élvezettel csinálod, kevesebbet agyalsz közben feleslegesen olyan dolgokon amiken nem kell, helyette meg inkább sikerélményed lesz és ezáltal pluszban energiát is kapsz az Univerzumtól.. :)) Most így belegondolok és nekem ilyen a melóm, életem mostani szakaszában. De minden Út más és belsőleg ilyeneken nem mentem keresztül amiket írsz, nem tudom úgy átérezni a helyzeted.
Hogy én mit éltem meg a történésekben? Hát leginkább egy ugrásszerű - de azért nem minden életterületre automatikusan kiterjedő - tudatosságemelkedésen mentem át (mint az Interjú a vámpírralban, mikor a vámpír szemével nézi a világot először a tag, vagy mint a fenti videón Gusztáv, vagy mint a Lost in translationben a főszereplő csaj *- és ha már itt tartunk, igen, én is sírtam sokat azután akkortájt, a megkönnyebbüléstől).
Azóta meg csodálattal nézem körülettem azt a pár régi ismerőst, akik ehhez hasonló tudatossági szinten élték mindigis az életüket (persze nem fejlődnek sehova, ők innen indultak volna?), és az is meglep hogy a régi, legközelebbi barátaim mennyire tudattalanok hozzájuk képest, ugyanúgy mint én is régen, csak akkor ezt nem láttam át, akkor még nem volt hozzá szemüvegem.

(ehh, de kár hogy osztani róla az észt, filozofálgatni ezeken sokkal könnyebb mint csinálni és megvalósítani önmagunkat)

*ja és még idesorolhatnám érzékeltetésképpen a Hivatali Patkányok háttérsztoriját is, az egy spirituális vígjáték, régen teljesen más szemmel láttam és más dolgok miatt tetszett mint ma megnézve :)