Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Pénzt csak munkával lehet keresni!
2012. május 30. szerda, 23:10 | Huszti Sándor -...   Előzmény

"...a pénz nem csak a munka által juthat el Hozzád..."
Ugyan Erikának igaza van ebben, tényleg fel kell oldani ebbéli korlátainkat, azonban a mondat nem teljesen pontos!

Hiszen minden ami történik, egy korábbi történés eredménye, visszahatása. Vagyis amikor pénz (energia) áramlik hozzád, akkor az is csak egy korábbi cselekedetednek a következménye, már ha volt ilyen.
Mivel a sok-sok korábbi életünkben biztos volt olyan, amikor valamit "letettünk az asztalra", így elég valószínű, hogy lesz olyan visszahatás is, ami most egyenlítődne ki, pénzzé változva most áramlana vissza hozzád, ...ha csak nem állsz ellen neki, nem blokkolod azt a gondolataiddal, félelmeiddel.
Ezért kell feloldani minden gátló tudattartalmat és akkor többnyire elindul a pénz (energia) áramlás, hiszen az élethez energiára van szükség és ha életre lettél ítélve, akkor az Univerzumnak biztosítania kell az ehhez szükséges energiát. (Jézus, madarak, nem szántanak, nem vetnek...)

Viszont el tudok képzelni olyan ritka helyzetet is, amikor valaki tényleg nem blokkolja az áramlást, hanem azért nincs visszahatás, mert már mindent bezsebelt, amivel tartozott neki a világ. Ilyenkor újra el kell mennie "dolgozni", vagyis értéket teremteni, áramlást kelteni az energia óceánban! : )

Na most ebből következik, hogy akinek nincs pénze, az:

  1. Előbb vizsgálja meg, mivel akadályozza az áramlást és ezt oldja fel!
  2. Azonban ne hanyagolja túl sokáig a munkát se, mert idővel kifogyhat a tartalákokból.
  3. A munkát viszont csak úgy érdemes végeznie, ha azt szereti, abban helyén van, különben a negatív hozzáállásával negatív karmát (visszahatást) teremt.

Na, aki ezt a hármat jól összehangolja, annak jön a pénz is, és van kellemes, cselekvő időtöltése is (amit mások munkának csúfolnak : )