Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ez szex lenne csak, vagy hűtlenség, megcsalás, ámítás, szerelem?
2012. május 24. csütörtök, 8:00 | Látogató (útkereső)

Sziasztok!

Tudjátok, mit nem értek? Honnan ez a nagy indulat itt?
A blogíró is csak harmadik szereplő, külső szemlélő, valószínűleg saját szűrűjén átszűri a dolgokat, amiket leír, mielőtt leírja. Mert nekem hiányoznak apró elemek, nem az a lényeg, hogy a fiú/lány mit tett, mondott, hanem hogy hogyan. Ismeritek a régi játékot? A mondat, hogy "Én nem mondtam, hogy Éva lopta a kocsit." - hol van a hangsúly? ÉN nem mondtam, hogy Éva lopta a kocsit vagy Én nem mondtam, hogy ÉVA lopta a kocsit. Rögtön máris mást jelent a mondat, ugye? Ezek az apró dolgok maradnak csak ki, az érzelmek és a részletek.

Szerintem ezek ketten szerelmesek.
Nagyot mondok: ISMEREM TAMARÁT. Személyesen. Ő most látta nemrég és mutatta meg a blogot nekem és elmondta, neki is ez nem tetszik csak, hogy kimaradnak belőle az érzelmek, ahogyan megélik ők ketten ezt. És elmondta, hogy nem tudja, mit kezdjen az egésszel, mert élete félelme volt, hogy nős férfival jön össze. "Nem vagyok én rászorulva senki pasijára!" -mondta mindig. És soha nem tett ilyet.
Tudjátok, milyen ő egyáltalán, mielőtt elítélitek? Egy angyal. Sok embernek segít, önkéntes munkát végez, nagyon szeretik a munkahelyén, az ügyfelei, a volt beosztottai is, a volt főnökök is.
Szép nő, nagyon szép és okos. Értékes. Lám, mégis ezt kapta, amitől a legjobban félt, bevonzotta magának. Patrik pedig, mióta Tamara van neki, kivirult. Én láttam. Ad magára, fodrász, öltözködés, sőt még ki is húzza magát menet közben. Megváltozott.

Idézzek tőlük?
Amit százszor elmesélt:
Tamara: "Olyan jó, hogy vagy!"
Patrik: "Nem is, az a jó, hogy TE vagy! Szeretsz?"
Tamara: "Igen. Nem érzed, hogy szeretlek?"
Patrik: "De, csak olyan jó hallani."

Ez szex lenne csak, vagy hűtlenség vagy megcsalás vagy ámítás vagy szerelem? Döntse el mindenki maga. Nekik szerelem. Tamara nem kért rá, hogy ide írjak, azt mondta, ő nem akar itt kommentelni, de elmondta, ez most az ő valósága, amit átélhet, dönthet róla, hogy eldobja és ennyi se lesz, vagy megéli - óvatosan, kicsit visszavonulva, tiniszerelemként. Ezek ketten nem csinálnak mást, csak fekszenek az ágyon (ruhában), fogják egymás kezét, bámulják egymást, néznek egymás szemébe és arról beszélgetnek, mennyire nagyon szeretik a másikat.

17-18 éves korunk után ezt valahogy kinőjük, nem? Én irigylem őket, férfi létemre bevallom, vágyom egy ilyen szerelemre. Én sem engedném el, ha jönne egy ilyen érzés.