Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Spirituálisan biztos
2012. május 22. kedd, 17:02 | fehercsongor   Előzmény

igazad van.Én a saját életemből azt tanultam meg,hogy aggyal,akarattal szándékkal nem lehet küzdeni.Ha tudatosan felkészülsz 101 csapásra,belefutsz a 102.-be.
Abban biztos igazad van,hogy felpörgetett szuperaggyal jobban megy a dolog,de ott meg nem a 102.hanem a 1.000001.gödörben cuppansz szaftosat.De Te nem is ezt mondtad.
Hétkoznapi gondolkodással.vagy a többé,még többé majd a szinte megvilágosult tudatossággal más az a mérték ,szint amennyiben és amin előre látsz.Az alacsonyabb szintű tudatosságban a homály bizonytalanná teszi a járást,és ami Neked világos lehetőség a Te szinteden,az nekem csak ködlepte talány,amiben csak az erős hit bizonyossága indítja,és irányítja lépteim.
Ha gödrök megtapasztalása az élet,akkor helyes eljárás az arra való akaratteli törekvés,hogy kikerüljük? Az eleganciát imádom,de biztos,hogy irhánk szárazon tartása a cél?Ha minden gödör fölött átívelek,az út végen akkor is Szépasszony mosolya vár rám.Biztos,hogy a probléma tudati feldolgozása ad olyan mélységben belémégő tanulságot,amit a következő bebocsátáskor már ösztönszinten hozok magammal?Nem lehetséges,hogy csak azt van esélyem tudati szintű átéléssel a lelkemből kidolgozni,amit előző megtapasztalásaim már fölhoztak ennek a szintnek a határára (a többi gödör meg ott tátog cuppogó szájával lelkem mocsarában )? Üdvözlettel:felacso
U. i . : Csak azt akartam mondani,hogy éppen most nem érzek késztetést tisztán látni,ami nem jelenti azt,hogy holnap nem vetem bele magam heves belső viszketéssel a felébresztésébe.