Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem a vágyaimat akarom látni, hanem ami valóban megtörténik!
2012. május 21. hétfő, 14:09 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Egyelőre írd fel, miket láttál és majd 3 hét múlva tudod megmondani pontosan, mi volt ebből csak a vágyad megjelenése és mi realizálódott valójában!
A csigabiga visszahúzódik is lehet egy válasz a jövődre, elképzelhető, hogy vissza fogsz húzódni magadba, hogy egy kicsit eltávolodj a munkahelyi gondoktól, meg a külső nyüzsgő élettől. Ezt is írd fel!

Jó hogy felvetetted, célszerű úgy végezni a gyakorlatot, hogy előtte tisztázod magadban: Nem a vágyaimat akarom látni, hanem csak azt, ami valóban megtörténik!!!
Nekem ez nem jutott most eszembe, talán mert annyira automatikus már, de a Belső látás 2 Cd-n még rajta van ez az instrukció is, meg sok egyéb trükk, ami a sikeres jövőbelátáshoz kell.

Ha depresszió közelében vagy, akkor érdemes lenne azt előszedned, amit elnyomtál, elfojtottál magadban: bánatot, fájdalmat, vágyakat, célokat, bármit ...leginkább Önmagad!
Ki kellene nyílnod, de ehhez először helyre kellene tenned azokat a részeidet, amelyek bezáródtak, amelyeket Te magad zártál be, vagy hagytad, hogy mások bezárják benned.