Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Inkább jövőbelátás, mint teremtés
2012. május 21. hétfő, 13:41 | Huszti Sándor -...   Előzmény

...most ezt valójában megláttam, vagy megteremtettem?

Úgy gondolom, a legtöbb teremtésnek vélt akciónk valójában egy megérzésből indul ki. Megérezzük, hogy valamelyik vágyunk megvalósulása lehetséges, de ebből csak a vágy megjelenését vesszük észre és jól megörülünk, amikor az valóban megvalósul!
Ha meg még valamelyik "teremtés imaginációt" is elvégezzük előtte, akkor végkép büszkék lehetünk magunkra, hogy mekkora teremtő képességünk van!

Ha ez így menne, akkor ennek működnie kellene majd minden esetben!
Viszont a gyakorlat azt mutatja, hogy olykor (10-20% se!) működik, máskor meg szétimaginálhatja magát a titok-hívő, akkor se jön neki a bőség!

Szerintem az van, hogy sok dolog ott vár bennünk a megvalósulásra, majd amikor ennek lehetősége nyílik, akkor ahogy eszünkbe jut, azt vágyként azonosítjuk, pedig az inkább már egy ígéret!
Namost, ha nem szúrjuk el (pl félelemmel, ön-gátlással), akkor hamarosan be is következik és meglepődve örülünk, hogy máris megkaptam, pedig csak egy pillanatra vágytam rá!
A beképzelt EGO aztán ebből azt vonja le, hogy mekkora teremtő képessége van, elég ha egy kicsit vágyik valamire, elképzeli és az máris megtörténik vele!
Jah, ha ilyen könnyen adná az élet a mannát!

Teremtés vagy bevonzás?

Viszont valóban lehet "teremteni", vagy inkább bevonzani dolgokat.
A teremtés ugyanis a semmiből teremtést jelenti - ami lehetséges egy szuper tudatossággal rendelkező lénynek, de mi ettől irtó messzire vagyunk - így a mi esetünkben helyesebb megfogalmazás, ha tudatos bevonzásról beszélünk.

Szóval a tudatos bevonzáshoz az kell, hogy amire kívül vágyunk, azt először magunkban kell "megteremteni", felépíten, felszínre hozni, kitalálni-elfogadni, realizálni.
Ez egy összetett és hosszabb folyamat, mint egy rapid imagináció, de nagyon stabilan működik, mindig hozza azt az eredményt, amit belül már elértél.
A technika részletezésére most nem térek ki, mert az még 3 oldalnyi lenne, akit érdekel, a Sirály haladó csomagokban megtalálja.