Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Érdemes feltenni a kérdést
2012. május 20. vasárnap, 11:40 | Domoszlai Katalin   Előzmény

minden esetben, amit látok azon tudok-e változtatni, vagy már késő.

A teremtésnek korlátai vannak.

Ezek a korlátok
-tudatossági szint. Átlagos ember vágyai és félelmei legtöbb esetben kiütik egymást, például gazdag akarna lenni, hogy csodálják, viszont tudat alatt meggyőződése a gazdag mind gonosz, a félelem a közutálattól máris betette a blokkot a teremtésbe. A tudatállapot mélyítésével meditációban ráláthatunk a valódi vágyainkra, a valódi életutunkra, azzal szinkronban a teremtés támogatott.

Minél magasabb a tudatossági szint, úgy emelkedik hatványozottan a teremtés ereje, egy megvilágosodott ember, néhány jógi akár pár millió tudatlan ember pusztító erejű teremtését képes átírni - szerencsére. Most láthatjuk ennek a folyamatát a 2012-es mizériával kapcsolatban.

-idő tényező. Tapasztalataim szerint ahhoz hogy megteremtsük a vágyainknak megfelelő külső világot nagymértékben át kell alakítani a személyiségünket, ez lépésről lépésre lehetséges, egyes életterületek gyökeres átalakítása minden esetben több év. Gyors teremtéssel a megteremtett vágy tárgya gyorsan el is fog veszni, hiszen belül még nem tartunk ott, hogy ez nekünk járna.

-a halál időpontja nem átírható, amennyiben ezt megtudom, legyen az ember vagy állat
( a legtöbb embert a tisztánlátástól ez tart vissza ) ezenkívül olyan betegségek, balszerencse, ami feltétlenül szükséges hogy megállítson a rossz úton és megfordulásra kényszerítsen.

-amikor az, ami ellen teremtünk, az nagyobb nálunk. Az egó kicsi, még az össz emberiség együttes ereje is kisebb, mint maga a Föld, a Földet megtartó erők. Érdemes a teremtést összhangba hozni azzal, ami nálunk nagyobb, erre a legjobb módszer a tisztánlátás elsajátítása.

Nekem a legbiztosabb jel arra nézve, hogy az egóm által negatívnak ítélt jövő átírható vagy nem, testérzetben mutatkozik meg. Ha a jobb szemem belső sarkában érzek nagyon erős szúrást, bármit teszek ellene, amire ráérzek megtörténik, szükséges. Ha meditációban kioldható az ok, azt érzem, a szemem külső oldalán folynak lefelé a könnyek. Tehát ha meditációban belemerülök a tanításba, megélem, kisírom, a tanítást már az életben nem fogom megkapni. Szerencsére az első variáció meglehetősen ritkán fordul elő az életemben.

Tarot is így érdemes húzni: mi történik ha így folytatom? Lehet-e befolyást gyakorolnom most?
És mi történik ha változtatok és mit kell megváltoztatnom?