Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Katalinnak.
2012. május 17. csütörtök, 12:05 | Margarett   Előzmény

Vannak igazságok abban, amiket írtál, nem vonom kétségbe.
Azért kezdtem el ide írni a történéseket, mert ezt az oldalt tudomásom szerint nem ismerik azok az ismerősök, akiknek ezt nem kell még olvasni, de nem is maradnak le semmiről, barátnőm minden barátjával megossza a napi történéseket, szinte szóról szóra.
Tévedsz azonban, ha azt gondolod, azért foglalkozom vele, mert az én saját dolgaimmal nem tudok.
Dolgozom a saját önértékelésemen, igyekszem nem túlértékelni önmagam, és nem azt teszem közhírré, hogy .."hú ezek miket csinálnak"..
Mint a bevezetőben leírtam, azért jegyzem le az eseményeket, hogy később, esetleg pár év múlva újraolvashassuk a történteket, mert az ember hajlamos a lényegtelennek tűnő részeket, részleteket elfelejteni.
Átmentem én magam is vadabbnál, vadabb dolgokon, szerettek, megcsaltak, szerettem, csaltam...megéltem, feldolgoztam, tanultam belőlük, barátnőm története elő is csalta szívem mélyéről a fájdalmas emlékeit életem bizonyos szakának.
Mégis önmagamtól függetlenül írom le az ő történetét.
Ez a blog oldal tetszik, mert kapok aktív és hasznos hozzászólásokat. Neked is megköszönöm Katalin a szavaidat, mert ezt valóban az Egóm miatt teszem, hogy olvasásra bocsájtom az irományomat!
Leírhatnám titkos kisnaplóban is.
Ugyanakkor nagyra értékelem, hogy megosztjátok véleményeteket az esettel kapcsolatban.