Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
nálam máshogy van
2009. június 27. szombat, 17:12 | jaguar   Előzmény

Én ezt máshogy látom, máshogy élem meg. Visszatekintve pár évvel ezelőtt lezáródott életszakaszomra, nagyon durván félelemben éltem azelőtt. Aztán valahogy szembenéztem a félelmemmel (öngyilkosság helyett talán?) és szó szerint elillant, volt-nincs. És soha nem remélt világosság, tisztánlátás jött helyette. És nem félek semmitől azóta sem (persze vannak még neveltetésbeli frusztráció-csökevényeim, de szerintem az nem az a műfaj).
Szóval most tisztánlátás és tudásszomj van (némi komolyabb lustasággal fűszerezve sajnos, de nem hinném hogy ez azonos lenne a negyedik ellenséggel.) Ha ezt a fényt meg megtanulom helyesen kezelni, teljes mértékben ura lenni, akkor fogok rálépni a hatalom, gazdagság, jólét útjára, úgy hiszem. Ami most már lehet hogy kezd kibontakozni kicsit, legalábbis merem remélni.
A negyedik szerintem meg az első háromtól függetlenül jönni fog mindenkinél, ez az az állapot lehet, mikor pl látsz öregeket, akiknek meghal a feleségük, férjük, és elhagyják magukat, nincs miért élniük tovább és nagyon rövid időn belül el is távoznak ők is. Ez a nyugdíjaskor lehet pl, amikor már nincs miért hajtani, dolgozni. Én dolgozni és spirituálisan fejlődni akarok ameddig csak élek, nem aggódok pl azon hogy nem lesz nyugdíjam, mert nemigen lesz. Szóval én így látom ezeket most.