Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Timcsiling /Kiút
2012. május 10. csütörtök, 11:24 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Timcsiling >> a legegyszerübben úgy tudsz ebből a mókuskerékből végre kikecmeregni, ha:
1. felkeresel egy -valóban hiteles és tapasztalt asztrológust (a legjobb egy karma-asztrológus) >>tehát nem olyat aki jósolgat.. hanem olyat aki feltárja "ÉN"-edet, rávilágit Sorsfeladatodra, képességeidre, netán hiányosságaidra, >> tehát hozzásegit a valós önismerethez, ami után már te magad is tudni fogod, mit kell tenned, merre kell lépned, milyen célokat érdemes kitüzni magad elé, és hogy hogyan indulj neki a célok megvalósitásához!
2. érdemes egy családállitásra is elmenni (akár többre is ha van időd- illetve lehet hogy többet is ki kell próbálnod, mert mindenkinek más-és más "jön" be), mert ahhoz, hogy tudd, hogy TE ki vagy, mi vagy, mi célból jöttél a világra, ismerned kell a gyökereidet is, és az onnan hozott -esetleges- "problémákat" gátakat, és "erősségeket" stb..-ket is!
3. ... kezd kicsiben... eleinte csak apró célok kitüzésével és megvalósitásával... de légy kitartó, és következetes, és ha mégis néha-néha még az elején vissza is esel, ne legyen önmarcangoló lelkiismeret furdalásod!... a lényeg, hogy egy-egy ilyen visszaeső nap után is, újra kezdj neki..>> és mivel mindenkinek más habitusa van, és más feladata is van, ha egy asztrológusnál, és egy-egy családállitás során megismered önmagad, hogy te milyen vagy, akkor azt is tudni fogod, hogy mindig csak a saját belső utasitásaid szerint akarj megvalósitani mindent, ne pedig aszerint, hogy mások mit mondanak, vagy mit irnak elő, hogy mit hogy kéne tenned! Mivel mindenki más, mindenkinek más eszközei is vannak az élete megvalósitásához! (most itt nyilván nem az alapvető -minden emberre vonatkozó dolgokról beszélek!) Merj önmagad lenni... Sok sikert hozzá!
Üdvözlettel, szeretettel Törőcsik Csilla