Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hasymoto
2012. május 03. csütörtök, 0:10 | Látogató (útkereső)   Előzmény

A hasymoto betegség mögött valamelyik szülő, gyakran az anya halálától való félelem húzódik meg.
Menj el valahová, ahol Neslonnal kezelnek. A lelki háttérben lévő traumára az NLP panelben rákezelnek. Ha képes vagy elsőre elengedni, akkor hamar elkezdődhet a változás.

A hormonrendszer egyetlen szálra fűződik fel és a tobozmirigy irányítása alatt áll. Ha valamelyik hormonnal baj van, akkor a többivel is baj van. A pajzsmirigy gondok egyértelműen hormonális problémák. A hátadon az aknés pattanások tesztoszteron túltengés miatt alakulnak ki - hormon. Cukorbetegség a hasnyálmirigy működéssel van összefüggésben - hormongond. A ciklusoddal nincs baj? Ha igen, akkor a női hormontermelés nem okés. Fokozott szőrösödés? Akkor a mellékvese hormontermelés borult fel.
Mivel az egész hormonháztartás egyetlen rendszert alkot és a hormonháztartás az érzelmek irányítása alatt áll, ezért egy rendszerként kell kezelni. Ezt az orvostudomány nem tudja, menj holisztikus gyógyászhoz is.

A történeted valahogy úgy alakult, hogy volt egy lelki konfliktusod, ami annyira erős volt, hogy megborult a hormonháztartásod, nem oldódott meg a konfliktus, tartósan felborult a hormonháztartás és akkor jönnek látható elváltozások, és azok újabb lelki konfliktusokat okoznak és szépen egymásra rakódnak. A végén már senki nem tudja, hogy mi mitől van. Ez pl. Nelsonnal fokozatosan visszafejthető. A hormonháztartás visszaállítása nagyjából fél-egy évet vesz igénybe, ezért amellett, hogy megtalálod a megfelelő gyógyítót és fegyelmezetten végigcsinálod a kúrákat még türelmesnek is kell lenned. Nem mellesleg a megborult hormonrendszer az anyagcsere más területeit is érinti, nem csak a cukorét, biztosan szükséges az enzimháztartás, a vitamin-, különösen a B és D-vitamin - és ásványi anyagraktárak, valamint a bélflóra helyreállítása is.

Legelőször is, szép idő van, menj napra, napozz, töltekezz! A Nap mindenkire egyformán süt.

Jobbulást!

Alenka