Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
arra gondoltam
2012. május 02. szerda, 15:04 | Michaelita

Kedves Oneness!

Arra gondoltam, hogy a szeretetedet és a gondoskodásodat ne csak egy embernek tartsd fenn, ne csak a párodnak, hanem add magad, a figyelmedet, a szeretetteli gondolataidat, a megértésedet bárkinek, mondhatni boldog-boldogtalannak.

Ugyanis, ha csak egy adott személynek adunk meg mindent, akkor az a bennünk felhalmozódott sok-sok szeretet és gondoskodni vágyás felboríthatja az érzékeny energetikai, lelki egyensúlyt, s a másik fél nem tudja eléggé értékelni, azaz "besokall" a sok szeretettől. Míg ha nem korlátozzuk a bennünk lévő adási vágyat csupán egy emberre, akkor sokfelé szétosztva az egy személyre jutó már bárkinek, még a párunknak is örömöt okoz.
Konkrétan én ezt úgy csinálom, hogy örülök a játszótéren, vagy a padon a kisgyereknek, megdícsérem, szólok hozzá, vagy kicsit még játszom is vele. Játszom a réten, vagy a parkban a kutyákkal, mert érzik, hogy szeretem a kutyákat és odajönnek hozzám. Megsímogatom a földszinti cicust, mert odajön hozzám és hozzámsímul, dörgölőzik, dorombol, kéri a figyelmemet.
Szóba elegyedek a parkban, vagy a Duna parton hozzám forduló emberekkel és adok nekik, amit csak kérnek, figyelmet, eligazítást, jó szót, mosolyt, megértést.
Sőt még a haragos embert is meghallgatom, ha épp úgy adódik, mert ő is szeretetre és figyelemre vágyik, csak nem tudja kimutatni (negatívan kiköveteli)
Ezeket a dolgokat mindig magától értetődően megteszem, amikor elegendő energiám van rá. Ha energiahiányos állapotomban nem vagyok képes erre, akkor meg láss csodát, én kapom meg ugyanezeket idegen emberektől a parkban, a villamoson, vagy bárhol:)