Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Nekem is nagyon hasznos volt átgondolnom a problémát
2012. április 21. szombat, 5:53 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Átéltem a negatív üresség érzését többször már életemben, és most dolgozom egy fiúval, aki három éves korában veszítette el édesanyját, nála is központi kérdés az üresség érzése.

Annyira elviselhetetlen, hogy be kell tölteni valamivel, másik emberrel, vagy gyógyszerrel, alkohollal, droggal, számítógép függéssel, valamilyen függéssel.

Nem vagyok gyógyszer ellenes, átmenetileg szükség lehet rá, de le kell majd állni vele, mert az igazi lelki munkát, a feldolgozást akadályozza.

Azon gondolkoztam, miért ennyire más, egyedül lenni úgy hogy van velem egy kutya és mennyire üres tud lenni, amikor senki és semmilyen élőlény nincs. Az a válasz, hogy a másik ember, vagy kutya, macska ideköt a jelenbe, ha senki sincs, ráadásul mint Te, szakítás után, szétzilált én-határokkal próbálsz létezni, akadály nélkül átcsúszik a tudat a múlt legkeményebb, eddig elzárt üresség érzésébe.

Ennek az üresség érzésnek a gyökér oka az Istentől való elszakadás. Megteremtett és elhagyott. Magára hagyott. Lehet hinni, hogy nem így van, viszont az érzés maga, ott van kőkeményen.

Ezért a megoldás is ebben van. Először tudatosítani kell, hogy a családi környezetet bevállaltuk, kiválasztottuk a leszületésünk előtt, hogy szembekerülhessünk olyan problémákkal, amiknek a megoldása Isten kezében van, abban, hogy folytassuk az utunkat, hogy visszatalálhassunk hozzá.

Rendkívül nagy szerepet kaphatnak a szellemi segítők, mint a gyógyító energia csatornái. Ha az apa sosem volt elérhető, akkor a kapcsolat felvétele Istennel hasonló helyzetet mutat. Minden esetben, amíg a tudattartamok kitisztítva nincsenek, az apa, nagyapa képe össze van mosva az Istenről alkotott képpel.

Ezért jó a szellemi segítőkkel dolgozni, Azrael Arkangyal teljesen tiszta formában tud segíteni, az a dolga, hogy megkönnyítse az elengedést, a gyász feldolgozását, akár a halottainktól kell elbúcsúzni, akár egy kapcsolatnak szakad vége.