Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Tulajdonképpen ,,normális"... ;) Feszülünk bármilyen változást
2012. április 16. hétfő, 23:45 | u.erika   Előzmény

Tulajdonképpen ,,normális"... ;)
Feszülünk bármilyen változást kell megélnünk,ha meg ,,szélcsend van" amikor nem történik semmi akkor meg azért... ;)
Elöször nem fájdalom van hanem egy kényelmetlen érzés.Ezt persze zsibbadás vagy és fájdalom követ,aztán teljesen lemerevedik a testrész.S ezt követi mindaz az amit betegségnek szoktunk nevezni...

Nem írtad,de nagy a gyanum hogy a fejed is szokott fájni.
Ez az önmagunkat kiropogatás nem olyan egyszerü ahogyan hangzik,és ha totál feszült Vagy nem is fog sikerülni.Elöször ki kell lazítani.
Nem tudom milyen deréktornáról írsz,mert az erösítés nem ajánlott ebben az esetben,mert ez olyan mint ha egy összevissza álló,itt ott jobban megterhelt alapot súlyokkal terhelnél.
Ha lazítás az ok.

Amiket írsz általános probléma egyébként.
Alig vagyunk akik mernek változtatni...gyakran úgy kell a megszokott langyiból egy életünk másik helyszínére,történetére átrugdosni,mert magunktól nem biztos hogy mennénk.
Ez nem nyakasság vagy merevség,hanem természetes emberi tulajdonság,ami a saját hite szerinti biztonságot keresi,és ez gyakran az amikor ellenállunk a változásoknak mert nem tudjuk mi fog történni,de ami most van az sem olyan hü de jó de azért már otthonosan mozgunk benne.

Èn is megélem ezeket minden nap többször is.Ezért feszülök és oldok,a fent leirtak rólam szólnak egyébként.
Az oldalra is úgy keveredtem hogy kerestem a leki okait annak hogy miért fájnak a lábaim (comban elöl hol hátul,hogy már sántítva tudtam járni.)
Nem kaptam választ itt,de egy csomó dolgot köszönhetek az oldalnak,és probémámra úgy tünik magamnak kellett rájönni.
Amikor kiropgtattam a térdeim és a bokáimat,akkor egyszerre megszünt ez egész ami már tartott hónapok óta.
A nyakamat ropogtattam régebben is,azóta nem szokott a fejem fájni...s most megtanultam hogy tudom a gerincemet is kilazítani,bár ez a legnehezebb eddig még.

Ha magyarországon élnék biztos hogy elmennék egy csontkovácshoz,az interneten nézegettem hogy csinálják és tetszik. ;)
De itt németországban marad a thai masszázs.
Érdekes az hogy a magyarok valahogy érzékenyebbek talán,jobban érzékelik a testüket vagy mi,mert magyaroknál látom azt amit én is csinálok hogy ropogatják magukat,de itt elvétve alig.
A masször csaj is azt mondja hogy az hogy hol melyik pontban feszül azt nem szokták az emberek érezni.Ja,mert itt...

Bocs hogy ebbe az irányba tereltem a témát de ez most a változások miatt sokakat (mindenkit..?)érint és ha nyitottak vagyunk a változásokra tudatosan is a bennünk lévö primitív ember fog minden újítás ellen tiltakozni.