Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
kedves Beatrix! :)
2009. június 26. péntek, 18:59 | hajni19840203 (útkereső)   Előzmény

az elfogadás nem azt jelenti, hogy beletörődsz a betegség(ed)be! az elfogadás annyi, hogy tudomásul veszed hogy beteg vagy, és elfogadod ezt jelen pillanatként. vagyis nem töröd magad ilyeneken, hogy "...minek jött ez a hülye betegség? ...pedig én elfogadó voltam! ...nem tettem semmi rosszat! miért bűnhődöm?"...stb, és miközben gyötrődsz a gondolatok erdejében, teljesen elveszíted a kapcsolatot önmagaddal, és a gondolataiddal -érzéseiddel azonosulsz. így a küzdelem kemény, könnyekkel teli, és nagy eséllyel reménytelen lesz.
ha a gondolataid olyanok, hogy "akkor is legyőzöm a rákot! én meg tudom tenni! nem mondja meg nekem senki..." talán egy fokkal jobb, de az sem te vagy! azok is csak gondolatok!!!
az az ember, aki elfogadja a tényt hogy rákos, már nem küzd a tény ellen hogy rákos. tudatában van a betegségnek, elfogadja a jelen pillanatot, és a jelenlét erejével indul a gyógyulás útján. az elfogadás állapotában is tudsz gyógyulni, sőt!!! És Te vagy az, aki meg fogod gyógyítani magadat, hiszen senki nem tud meggyógyítani téged rajtad kívül!!! :)
szeretettel