Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
"A TE felelősséged, hogy irányítója, vagy áldozata vagy az
2012. március 26. hétfő, 9:28 | pohar

"A TE felelősséged, hogy irányítója, vagy áldozata vagy az életednek.

Minden pillanatban lehetőséged van SZABADON VÁLASZTANI.

Gyere és ismerd meg önmagad, tereld gondolataidat új, pozitív irányba, és gondolkodásod tudatosításával, átalakításával változtasd meg életed. Hiszen gondolataid milyensége határozzák meg sorsodat, emberi kapcsolataidat, karrieredet, anyagi jólétedet."

Nem MI döntjük el, hogy irányítók, vagy áldazatok vagyunk, csak azt dönthetjük el, hogy a helyzetekre, emberekre, a világra hogyan reagálunk.
De a változtatás, átalakítás nem a mi feladatunk. Sajnos. Nem tudunk önmagunktól mások lenni, mert csak a felszínt kapargatjuk, de a benső igazi átalakulása nem megy végbe.
A tudatot lehet manipulálni, hogy szép vagyok, kiegyensúlyozott, kedves, szerető- valameddig- de az igazság, az hogy a szívben nem történik semmi se.

Gondolatokkal teremtés:
két dolog van
-kérj és megadatik
- jövőbe látás
valamennyire igaz a gondolatokkal való teremtés, mert hogy igaz a kérj és megadatik, de ne gondoljuk, hogy Isten olyan szerencsétlen lényt teremtett volna, hogy magának olyat tud kívánni amit nem is akar.
Nem. Nem. nem kell a gondolatokat manipulálni, hogy a rossz jóra változzon, merthogy a rossz gondolatok valójában a jövőből érkeznek.
Nem a semmiből.
Mivelhogy az ember szellemi lény, ezért időtlen. Számára a jövő éppen olyan valós, mint a jelen.
Amikor valami rossz érzésünk támad, vagy felbukkan egy rossz gondolat, akkor az nem bűntetés, hanem lehetőség, hogy a jelenben eldöntsünk, hogy akarjuk azt, vagy sem.
Jézus is látta a jövőt, dönthetett, hogy szenved, vagy sem.
Ebből is következik, hogy nem minden ember tudatlan, aki szenved, sőt sokszor odaadás az oka, függetlenül mindentől amit látnak a jövőjükkel kapcsolatosan.

Tehát lehet azt mondani, hogy kösz nem kérek ebből a jövőből, és nevezheted a saját gondolatid általi teremtésnek, számomra inkább igéret amit Isten tett az embereknek: kérj és megadatik.
De sokan vannak akik minden szenvedés ellenére kérik a jövőt amit látnak, ők is kérnek: erőt és kitartás. Miért? Ezek az emberek mindig másokért teszik, ők a hétköznapi hősők, akik mondjuk a családért nem adják fel.

A jövőt minden ember látja, érzékeli, tudja. Ezért is van értelme a kérésnek, mert ha nem látná, nem tudná, hogy mit kérjen. Ettől szabad - mint Szellem- az ember és ezért vannak döntéseinek következményei.