Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
LeZsu képe
Sziasztok! 14 éves koromig nagyon súlyos ekcémám volt,
2012. március 20. kedd, 9:23 | LeZsu   Előzmény

Sziasztok!

14 éves koromig nagyon súlyos ekcémám volt, mindenféle nagyon erős krémeket kaptam rá, de igazából a dolog nem segített. Már kicsi gyerekkorom óta ez így volt. És valószínűleg tényleg az anyám miatt lett így, ő nagyon túlérzékeny és semmit sem tud egyedül megoldani (de ezt hagyjuk, mert hosszú és idegesítő történet) (megjegyzem, hogy a szüleinket is mi választjuk, tehát nyilván oka volt annak is ó, hogy őt választottam anyukámnak, nem hibáztatom most már őt)
Az orvosok nem tudtak segíteni és szerintük semmire nem voltam allergiás, de én a kis 10-12 éves agyammal rájöttem, hogy ha stresszelek rosszabb, és ha húst eszem és bármilyen állati eredetű fehérjét akkor is, de a hús volt a legrémesebb. Plusz csokoládé, fagyi, és egyéb finomságok.
Szóval a stressz + hús volt a borzasztó ötvözet. Nagyon ideges gyerek voltam, mindentől féltem és aggódtam mindenen kiskoromban és ráadásul még frusztrált is lettem a betegségemtől, mert mindenki csúfolt, nem csinálhattam azt, amit a többi normális gyerek (strandra menés, somlóigaluska evés stb)
14 éves koromban megismertem egy bioenergiával dolgozó szenzációs terapeutát. Itt elkezdődött a második életem. Ő kb 20 nap alatt elmúlasztotta a tüneteimet és én nem hittem el, ekkor kezdtem el olvasni és tanfolyamokra járni, kinyíltam a világra és az ezotériára. Ez az ember megmentett egy laza mozdulattal, neki ez gyerekjáték volt a többi nagyon beteg páciense mellett. Ő nemcsak meggyógyított, hanem el is magyarázta mi miért lett és ettől az egész sokkal nagyobb hatást is tett rám. Azóta vega vagyok (csak halat eszem néha) és gyakorlatilag tünetmentes. Egy-egy stresszesebb időszakban néha előjön egy emlékeztető foltocska a bőrömre, de mindig tudom, miért és mindig el is múlik nagyon hamar.
Nekem is írhatsz bátran, ha gondolod: zsuzsette@libero.it