Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
vonzás törvénye-tudatalatti
2009. június 26. péntek, 12:57 | Nagy Edit2   Előzmény

A vonzás törvénye tényleg működik, de a tudatalattira is!!! Sőt! A tudatalattinkban sokkal erőteljesebb energiák működnek, mint gondolnánk. Onnan irányítódik minden. Mint a számítógépnél is a programon múlik minden, nem pedig azon a szép "mázon", amit a felhasználó lát .

Tehát, szerintem akár rágódok a rosszon vagy sem, akár sajnálkozok vagy sem, akár gondolok rossz dolgokra vagy sem, mindegy. A tudatalattim gondol, ha ott nincsenek helyén a dolgok. Azt pedig onnan tudom, hogy ott nincsenek helyén a dolgok, hogy eszembe jut a "rossz". Azaz, jönne kifelé, hogy kezdjek vele valamit.
Na már, sokak szerint nem szabad ezekre gondolni. Oké, a házam fala nedvesedik, penészedik. Hát húzok rá egy réteg szép festéket, mert nem, az én házam nem nedvesedik. És ezt teszem éveken keresztül, amikor a ház fala penészedéssel jelzi nekem, hogy tennem kéne valamit, különben "baj"leszl. És több-kevesebb év múva ledől a ház fala.

Szerintem ugyanez működik a személyiség szintjén is. Feldolgozom a "negatív" gondolataimat, érzéseimet, és utána nem kell a rezgésemet pozitívan tartani, mert magától ott lesz, hisz nem lesz ami visszahúzza. De a tudatalattiba lévő "élmény anyagok" ott vannak, és rezegnek egy szinten, a vonzás törvényének megfelelően. A mélyebben lévő szintek irányítják a felszínesebb szinteket.

NEM A FELSZÍNT KELL SIMIGATNI, HANEM AZ OKOKAT A MÉLYEN MEGSZÜNTETNI.

Üdv.:
Mackó