Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Gyuri1 képe
még mindig aktuális
2012. március 08. csütörtök, 22:04 | Gyuri1

Meglepett a sok hozzászólás. Köszönöm.

A beleélés nekem egy elég gyenge pontom. Csak kivételes alkalmakkor sikerül elég mélyen. Jelen szituációban nem igen érzem, hogy működne.

Végül hallgattam Teréz anyára. Ezt olvasgattam előző napokban, segített dönteni: 'Pont annyira veszem komolyan, mint a vállalat. Állok a kihívás elé, benne vagyok a játékban.'

"Himnusz az élethez

Az Élet egyetlen esély - vedd komolyan

az Élet szépség - csodáld meg

az Élet boldogság - ízleld

az Élet álom - tedd valósággá

az Élet kihívás - fogadd el

az Élet kötelesség - teljesítsd

az Élet játék - játszd

az Élet érték - vigyázz rá

az Élet vagyon - használd fel

az Élet szeretet - add át magad

az Élet titok - fejtsd meg

az Élet ígéret - teljesítsd

az Élet szomorúság - győzd le

az Élet dal - énekeld

az élet Kaland - vállald

az Élet jutalom - érdemeld ki

az Élet élet - éljed!

(Teréz anya imája)"

Beszéltem akkor hétfőn a bejelentő kollégával, hogy érdekel a dolog. Kicsit jobban bele néztem a termékbe, amiről szó van. Eléggé más felépítése van, mint amin eddig dolgoztam, szép kihívás. Megállapodtunk, hogy másnap meghívnak a projekt megbeszélésre, aztán alakulnak a dolgok.
De a közben eltelt nap alatt megint fordultak a dolgok. Újabb másmilyen kapacitás igények léptek fel a német irodából a részlegünk felé. Jelenlegi pozíciómban a helyettesítés okozott volna zűrzavart. Szóval abban maradtunk, hogy a márc 20-i leadásomat megvárjuk. Akkor elég jól le tudom zárni feladataimat. Utána már "csak" finomítások maradnak hátra. Könnyebb a kiszállás. És az április is igen közel kerül. Elsején kezd a főnökünk is, aki már ténylegesen aláírt. Áprilisban tisztább képet kaphatunk. A "kihívásos feladatot" pedig viszik tovább azok akik eddig; és ahogy eddig - "időnként tűzoltásra emlékeztető módszerrel".

Egyelőre nyugodt / boldog vagyok, hogy megcsinálhatom a leadásomat. Leadásom után mi lesz, pedig majd később foglalkoztat.

Húztam kártyát is a dologra. Szerintem "pontos" választ kaptam, mert kijött a szerződés, a vágy, a munka. Azt olvastam ki, hogy hosszabb távon sikeres/szerencsés elvállalni. A nem vállalni úton az adódott, hogy sajnálnám a lehetőség elmulasztását, nyomasztana a mi lett volna ha érzés...