Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Oneness képe
A lehetőségek tárháza...
2012. március 04. vasárnap, 16:43 | Oneness   Előzmény

Kedves Gyuri!

Szerintem a projekt kimenetelére ezer és ezer lehetőség van. Te a jelen tények ismeretében, a gondolataid, érzéseid alapján "kigondoltad" hogy vajon mi lehet az eredménye egy így induló projektnek.

Talán igazad van, talán nincs.

Az is előfordulhat, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, a dolgok jó irányba mozdulnak el, és a projekt sikeres lesz. Veled vagy nélküled?

Az is előfordulhat, hogy a projektben tényleg lesznek nehézségek és bukás lesz a vége. Veled vagy nélküled?

Az is lehet azonban, ha részt veszel benne, akkor nagyon sok tapasztalattal leszel gazdagabb.

Az is lehet, hogy bukás lesz a vége, viszont Te annyira jól helytállsz a projektben, hogy újabb lehetőségek nyílnak meg előtted!

Az is lehet, hogy most félted a szabadidődet, de lehet, hogy most épp fel kellene adni egy kis szabadidőt, hogy később még több szabadidőd lehessen....

Még sok-sok variációt el tudok képzelni, hogy mi lehet.... és hogy tényleg mi lesz a vége? Az csak menet közben fog kiderülni.

Az mindenesetre biztos, hogy valami dolgod van az "üggyel" amiért elindított benned gondolatokat és érzéseket. Az is lehet, hogy a projekttel van dolgod, de az is lehet, hogy csak az érzésekkel, amelyeket kiváltott benned.

Figyeld magad a napjaidban, figyeld a gondolataidat, figyeld az érzéseidet és az ajtók megnyílnak maguktól, merre menj tovább.

Félelem? Én néha úgy gondolom, hogy ha félelem van bennem valami miatt, azt pont azért kell bevállalnom, hogy feloldjam a félelmemet. Több, mint egy éve élek külföldön és tudom, hogy tele voltam félelemmel mikor meghoztam a döntést és vállaltam a külföldi életet. Úgy éreztem ez egy próbatétel számomra. Ki kell próbálnom. Ha nem próbálom ki, akkor egész életemben félni fogok. Mindig lesz valami, amit majd nem merek bevállalni, mert félek. Így is lehet élni. Én a másik utat választottam és bevállaltam. Most már tudom, hogy megérte. Nagyon sokat tanultam és tanulok folyamatosan. Fejlődöm, változom és tapasztalatokkal gazdagodva fogok hazatérni.

A félelem néha csak a fejünkben, gondolatainkban létezik, és ha erre ráébredünk akkor hirtelen szertefoszlik. Illúzió volt.

Bárhogy is döntesz, bármerre is vezeted az utad, hozd ki belőle a maximumot!!!

Bátorság! Az élet játék!

Sok sikert!

Oneness