Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem nincs veled Picur semmi baj. Élsz és tapasztalsz.
2012. március 04. vasárnap, 15:30 | Éva.

Szerintem nincs veled Picur semmi baj. Élsz és tapasztalsz. Egyszer fenn,egyszer lenn. Most elesettnek, árvának érzed magadat,de később visszatekintve erre az időszakra,meglátod majd,hogy mindennek meg van az értelme,mindenből tanulni lehet,és végső soron minden érted van,még amit most rossznak gondolsz,az is. Légy nagyobb bizalommal az élethez,bízz jobban a sorsodban,és akárhogy is alakul pillanatnyilag ,sohasem keseredj el.

A szerelemben,és minden másban is,van aki önző,és csak kapni akar,van aki önfeláldozó,ahogy Te is, hogy csak ad-ad,még a saját kárára is,és van az arany közép út,amikor adok is kapok is...

Az önfeláldozó ember sokat szenved,de tulajdonképpen magának köszönheti,hiszen senki sem kérte,kényszerítette rá,hogy mindent odaadjon. Ezt önként teszi. Sokszor esik pedig abba a hibába, hogy ezt nem ismeri fel és ezért másokat okol. Ez egy program magadban. Az odaadás,hogy a másik fontosabb ,mint Te. Ha hiszünk a karmában,az előző éltetek hibáinak ledolgozásában,akkor azt kell mondanom,hogy a sorsodat éled. Tartozásaid vannak,és most az odaadást kell megtanulnod,és gyakorolnod. Amikor már kiegyenlíti az ember a ,,múltbéli"hiányosságait,adósságait akkor engedheti meg magának az arany középutat. Hogy adjon,de szeretettel,szabadon,ne múltbéli kényszerből,és így ne a saját kárára. Próbálj meg utána járni a sorsfeladatodnak. A horoszkópodban a felszálló holdcsomópont mutatja a karmádat.