Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A józan ész meg a félelem
2012. március 01. csütörtök, 11:31 | Domoszlai Katalin   Előzmény

kizárja egymást.

A saját életemben azt tapasztaltam, hogy ha a félelem irányított egy döntés meghozatalánál a megteremtett/bevonzott esemény még félelem telibb volt.

Két módszert ismerek, ami működik, az egyik hogy haladékot kérünk a Sorstól, mert még nem tudunk szembenézni a feladattal. Ez akkor működik, ha tényleg felvállaljuk, hogy tanulunk, lelkileg, testileg felkészülünk.

A másik módszer amire van Sirály csomag, a félelem teljes feloldása. Meg kell élni milyen a bukás, meg a többi negatívnak címkézett érzés. Ha teljesen megélted megváltoztatja a személyiségedet, hiszen ez a célja. Ezért ha a gyakorlat jól sikerül az életben lehetetlen bevonzani.

Nagyon jó módszernek tartom a Gyorstanulást is. Az Akasából nem csak információkat, hanem képességeket is le lehet tölteni.

A pozíciónál és a pénznél fontosabb kérdés szerintem, hogy az életutaddal az új beosztás egybevág vagy sem?
A spirituális fejlődéshez szerintem sokkal fontosabb a szabad idő mint a pénz.

Érdemes lenne szépen végig menni a motivációkon, mi fakad az egóból és mi a lélek vágya? Erre van egy módszer, a lélek vágya az, amibe ha beleéled magad, megkönnyezed. A bennem élő gyermek például már elég régóta szeretne egy Audi TT-t de a lelkem nem könnyezik, csak mosolyog ezen :-)