Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Köszönjük az elismerést. Ez egy férfitól duplán jólesik. :) A
2012. február 03. péntek, 13:03 | Aditi   Előzmény

Köszönjük az elismerést. Ez egy férfitól duplán jólesik. :) A kérdésem az, hogy vajon, ha egyszer ezek a minőségek (még a Guruság is) valójában belül megélhető, és csak akkor valódi, hasznos, és élő minőségek, gyógyítók és tanítók, akkor miért teszik ezt is egóssá a férfiak, és a nők, akik szintén ugyanúgy rendelkeznek az ego kísértéseivel, vajon miért nem? Ez is a patriarchális szerepleosztás miatt lenne? Amiatt hogy a férfiak azt gondolják ők a valakik és csak ők lehetnek, mert a nők legyenek a tűz körül?

Én lehet h idealista vagyok, meg állandóan az emberi minőséget hangsúlyozom a nemivel szemben, mégis úgy érzem, ez épp annyira természetes kellene h legyen a férfiak számára is mindenféle rangok meg megkülönböztetések nélkül ( a dolog csinnadrattamentes megélése, mint az élet egy része), mint amennyire tudatosnak kellene lennie a nőkben (merthogy nem az még többségben).

Ezen a két dolgon kellene változtatni (a férfiak szarvát letörni, a nőket meg tudatosítani), és akkor mindenki szépen csinálná a dolgát, anélkül, hogy tudnunk kéne ki főzi épp az ebédet, és ki az, aki gyógyító szellemi tevékenységet folytat a szomszédjában. Szerintem ez lenne a természetes, merthogy mindegyik képesség mindeniben megvan.

Namaszte