Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A gondolati
2012. január 27. péntek, 6:54 | Domoszlai Katalin   Előzmény

energia információkat tartalmaz, tehát nem árt.

Ami árt, ha egyáltalán beszélhetünk ártásról az a negatív töltésű érzés, ami kíséri.

Minden embernek van jobb és bal féltekéje, az emberi evolúció csúcsán összehangoltan tudnak működni, ez megfigyelhető a megvilágosodott embereknél. Az elme csupán egy eszköz, mint egy kés, szelhetsz vele kenyeret az éhezőnek vagy hátba szúrhatod vele az ellenségedet.

Nem gondolati energia az elhallgatott, esetleg elfojtott negatív érzés. Az ereje alsó csakrákból származik. A szív pedig, a nyitottságától függően tud elfogadó lenni. Ha a szív zárt, az alatta és felette lévő csakrák átveszik a problémák kezelését.

Az elfogadás hiánya minden probléma alapja.
Az érzésekkel telített minősítés az elfogadás ellentéte.

Az irónia, a gúny, a lekicsinylés telítve van az egóból származó negatív energiával, még egy ilyen burkolt mondatban is "Lehet hogy Amerikából jött a dolog?"

Mert ha onnan jött akkor milyen?

Onnan jött az integrálpszichológia. Ott élt Martin Luther King. Steinbeck. Erik H. Erikson. Ott él két megvilágosodott, Adyashanti és Dr Hawkins, tehát az ő tanításaik is Amerikából jönnek.
Az minősítésen alapuló elméletalkotás kidobál minden olyan tényt, ami nem passzol bele az egónak maximálisan megfelelő elméletbe.

Alaptörvény, amit elutasítasz, ami foglakoztat, azzal dolgod van.

Égilény, ki beszélt itt bármiféle kötelező dologról és mi az oka annak hogy ezt a tartalmat belevetítetted?

Miért zavar téged, ha néhány ember, akiben annyi a szeretet energia hogy tud adni és tud példát mutatni, kimegy az utcára és ott tesz ezt?

Ha ezekre a kérdésekre megtalálod a válasz, a bal agyféltekéd kiválaszthatja a megfelelő meditációt ahol a jobb agyféltekén keresztül megkaphatod az őszinte válaszokat, ott találod a fő okokat a párkapcsolati nehézségeidnek is.

Az ok a másik ember cselekedeteinek a másik ember érzelmi motivációjának, egyszerűen a másságának az elutasítása. Az elfogadás hiánya.

Szívnyitás, elfogadás és újra és újra, amíg a világ újra kerek lesz, akár az emberi koponya, benne a tökéletesen illeszkedő jobb és bal agyféltekével.