Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
?????
2012. január 26. csütörtök, 23:41 | fehercsongor   Előzmény

"Látom megszüntette a Sanyi az Aditi témát...! " Lemaradtam valamiről ? ( Nem az én töröltem című hozzászólásomat értetted félre? Ugyanis utána olvastam el más gyengédebb stílusban megírt ugyanazát , és mivel nem tudom, ,hogy beküldött hozzászólást , hogyan lehet törölni ,ezért átírtam a szerkesztésben arra ,ami bennmaradt .)
Nekem nem tűnt föl , hogy ki -kinek nyalja . Azért is csodálkozom , mert számomra Aditi megnyilatkozásai inkább dicsekvésnek tűntek , semmint önsajnáltatásnak ( bár az is lehet egy kompenzációja annak ,egy azt elfedő máz ). Biztos ,hogy nem látok eléggé a felszín mögé . Ha lesz egy kis időm , akkor megpróbálom ilyen szemmel nézve elolvasni valamelyik írását . Nekem tetszettek az önmagáról megosztott pillanatképei és elemzései , bár a fene nagy női öntudata kissé piszkálta a csőrömet , de ezt a hozzáállást eszembe nem jutott volna rajongásnak nevezni .
Üdvözlettel : felacso
U . i . : Energiaszint emelés : Én lelki magamutogató vagyok , határozottan feldob , ha megmosolyogtatok, megdöbbentek , meghökkentek , ne adj Isten :megbotránkoztatom az éppen adódó áldozatomat . Erről tudok , ezért kellő szerénységgel próbálom álcázni ilyetén voltomat . Ezért bosszant fel hatványozottan ha engem szívatnak meg adandó alkalommal . Az ilyen energiaelszívó helyzeteket fölszámolom ( ha halasztom , akkor a sors lép közbe ) : most pl . egy szőr föláll a hátamon kolléganőmtől szabadított meg ,(vagy őt tőlem? ) . Ilyen helyzetben nem az zavar , hogy az illető szerintem a rosszban erősödik a szívatásomtól , ill . ha megpróbál emberséges lenni , akkor meg érezhetően mesterkéltté válik , hanem az , hogy nem én döntöttem úgy , hogy hagyom , vagyis nem vagyok a helyzet ura , de még csak egyenrangú résztvevője sem .