Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
Tudatos Energiaérzékelés tréning Jan. 29. vas.
2012. január 21. szombat, 0:10 | hermess   Előzmény

Kedves kupon tulajdonosok, akik már jelentkeztek és akik még jelentkezni gondolnak!

Szeretném még egyszer figyelmetekbe ajánlani ezt a jövő heti programot - Tudatos Energiaérzékelés tréning, jan. 29-én, vasárnap, 9:00-18:00, Erzsébet krt. 54. sz. alatt.

A programról már elég sok blogbejegyzés született fentebb, annyit tennék még hozzá, hogy februárban szándékomban áll folytatni a témát az Energiaszerző játszmák tréninggel, ahol a tranzakció analízis/kommunikáció és az energetikai folyamatok oldaláról is megtanuljuk tetten érni a társas kapcsolatainkat megkeserítő játszmázást. Erre a tréningre javasolt az Energiaérzékelés tréning elvégzése után jönni, mert a gyakorlati része csak így lesz követhető.

Újdonság lesz még, hogy először foglalkozunk a jövő vasárnapi tréningen egy nagyon aktuális témával - részletesen átvesszük, hogy milyen jelenségekkel, belső észlelésekkel, és milyen formában szokott beköszönteni a spirituális ébredés... Általában mikor, milyen fejlettségi szinten következik be, és mi van akkor, ha kicsit korábban jön, vagy valaki hárítja azt?

Sokszor megesik ugyanis, hogy a transzcendens energiák váratlan betörése olyan szokatlan pszichikus élményeket idéz elő, amitől megváltozik az egész értékrendünk és világnézetünk, s amit az életvitelben spirituális krízisként élünk meg...

A kundalini energia hirtelen aktiválódása pl. komoly testi fájdalmakkal járhat együtt. Tapasztalataim szerint, akik előtte már rendszeresen foglalkoztak energiagyakorlatokkal és meditációval, s ezzel átjárhatóbbá tették csakráikat és megtanulták valamelyest irányítani a saját energiákat - számukra sokkal könnyebb lefolyású szokott lenni a spirituális energiák befogadása. Inkább a kellemes csúcsélmények dominálnak a folyamatban, nem feszülnek annyira a csakrák és meridiánok.

Ezért is érdemes belekóstolni a tudatos energiaérzékelésbe, ha közeleg számodra ez a pillanat, vagy vágyódsz utána... Készülj fel a találkozásra!

Szeretettel várlak tehát a vasárnapi (jan. 29.) tréningen, ha úgy érzed, hogy ott a helyed! Nagyon érdekes és remélhetően csúcsélményekben gazdag napunk lesz!

Részvételi díj - 1 kupon + 2000 Ft/fő (amit a helyszínen be kell mutatni, vagy kupon nélkül a honlapomon feltüntetett feltételekkel jelentkezhetsz: www.akivagyok.hu)
Ismétlőknek kedvezményes a részvétel - 5000 Ft/fő

(Kérlek, jelezd azt is a bejelentkezésnél, hogy a karácsonyi Önmegvalósítás kupon birtokában jelentkeztél-e?)

Megnyílást, örömöt, békét mindenkinek! - Hermess