Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
LilaRózsa képe
Nem gyökeres változás ez
2012. január 05. csütörtök, 13:58 | LilaRózsa

Véleményem szerint (bár csak magamból kiindulva, szóval lehet tévedek), ez valójában csak a külső szemlélő számára tűnik gyökeres változásnak. Azokat a bölcsességeket nem a szerelem hozza elő. Honnan tudja a külső szemlélő, hogy csak azért, mert valaki csendes, visszahúzódó, még nem bölcs? Valószínű addig is tudta azokat, amit most, csak nem kötötte a külvilág orrára. Nyilván most sokkal boldogabb, ez olyan erőket szabadít fel benne, ami a kommunikációs készségét erősíti. De ez még nem gyökeres változás. Vagyis a belső én számára nem. Az állapotában tényleg, hiszen sokkal boldogabb. De nem az egész ember alakul át.
Én is pár hónapja találtam meg a boldog szerelmet. Ő tényleg lelki társam, és egészen boldog vagyok. Nem próbál elnyomni, mint előtte már előfordult, szabadok és boldogok vagyunk egymás mellett, nincsenek hülye játszmák. És nagyon szeretem, úgy ahogy van. :)
Ez bennem is felszabadított olyan energiákat, hogy erősebb vagyok, de attól olyan, mint eddig, ugyanazokat gondolom, mint eddig, és néhány problémám is megvan, mint eddig. És ez így rendjén van. Ha minden probléma eltűnni látszódna a szerelemmel, azt jelentené, függője vagyok a szerelemnek, akkor meg már nem is szabad. Boldog vagyok nagyon, de szoktam sírni is magamban, esetleg rosszul lenni a munkahelyen, ha épp nincs idő pihenni, enni, stb, meg más dolgok, amik egyelőre szenvedést okoznak, és tökéletes sem vagyok. Csak éppen sokkal éberebb vagyok lelkileg, de ez azért is lehet, mert közben tapasztaltam is. Persze rengeteget segít a boldogság, és pontosan a világ felé való kommunikációt, a dolgok könnyebben való áramlását segíti. Nem akad el úgy az energia, mint előtte, ami olykor kisebb zavarokat hozott létre. De ez nem gyökeres változás a szellemi részemben.
A gyökeres változás az, hogy nagyon boldog vagyok, de a belső énem maradt ugyanaz. :) Nagyon-nagyon szeretem a szerelmem. :)