Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Én is hasonló topánkát vizsgálok a lábamon.
2012. január 04. szerda, 19:02 | fehercsongor   Előzmény

Jó a barátság is,ha szex hiányában nem válik érdektelenné a másik.De többnyire érdektelenné válik,és marad iránta a tiszta szeretet,aminél már szinte zavaró a testi jelenléte.:) (Ha az elméletileg elérhető teljesség nem elérhető,akkor van aki tiszta szívvel élvezi a részleges teljességet,a barátságot,más meg ugyanolyan joggal mondja,hogy nem pazarol időt üresjáratokra,)
Az agyalás hülyít.A szíved tisztábban szól,ha nem kezded el túlmagyarázni.
Bepróbálkozhatsz akkor is,ha csak az agyad gerjed a helyzetre,de annak olyan is lesz a vége,még akkor is ha a másik éppen adakozó kedvében van.
A teljességnél kevesebbért ne add magad!Az egymásra rezgés az első pillanatban megjelenik.Akkor igen.Enélkül pedig csak erőltetett testi-lelki balett és társas önkielégítés .De ha igen,akkor ne várd meg a második pillanatot.Akkor már Te is,Ő is másutt jártok.
Tudom milyen kellemetlen érzés,amikor minden stimmelne,csak épp az egymás iránti vágy hiányzik.Olyankor nem fűt a lélek.
Ha egy férfi nem kell barátnak,akkor egy nő minek kellene?Hisz egy hátránya mindenképpen van,ugyanis a férfibarátnál fel sem merül a testi kontaktus félreérthetősége,egy nőnek viszont még a baráti érintése is szerencsétlen töltetet kaphat,míg egy ugyanolyan érintés férfitől semleges.
De ha csak barátként jelenik meg az életedben,akkor élvezd a vele való beszélgetést,és ha van kedved megvizsgálhatod,hogy ebből az élvezetből mennyi ered a rád ható női vonzerejéből ,és mennyi a szavaiból áradó szellemi bűvöletből. Üdvözlettel :felacso