Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Sziasztok! Köszönöm a hozzászólásokat, emésztek.... van mit. A
2011. december 25. vasárnap, 23:26 | Aditi

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, emésztek.... van mit.

A határokkal kapcsolatban: most pl. arra jók, hogy már sokat látok közülük, hogy azzal kapcsolatban, aki éppen "letámadott" teljesen józanul tudom felmérni a dolgokat. Nagyon sok mindenre tanít, pedig még igent sem mondtam a dologra, egyenlőre csak ismerkedem, és elég bizarr, lehet, hogy ennyiben is marad.

De még soha senki tükrében nem láttam ennyire magam. Mindent megmutat, amit nem tudtam meglátni az előző kapcsolatomban. Mintha belebújtam volna a volt pasim bőrébe az oldalán velem. Eszméletlen élmény, ahogy megtapasztalom magam nehéznek, tapadósnak, ragaszkodónak, iszonyú töltésekkel, és szenvedéllyel, makacsnak, rögeszmésnek és még sorolhatnám.... tényleg nincs jobb szó rá: bizarr megtapasztalás. A hála és az undor között hánykolódom, és közben élvezem.... :)

És miért? Hát azért, amiről itt írtunk: mert már képes vagyok látni, mert már nem zuhanok bele. Lehet, hogy ez az állapot most erre van kitalálva, vagy ez a találkozás is. És azt sem bánnám, ha csak ennyi, mert olyan sokat ér, amit tanít, és főleg az, hogy nem fájdalmak és tipródás között kell ezt meglátnom. (Neki már nem ilyen könnyű, mert benne van a levesben, dacára annak, hogy semmit nem ígértem, és tényleg, semmit nem tettem, hogy így legyen. Az ő története.)

Milyen bizarrul igazságos, leleményes és kreatív is tud lenni az Élet. Amint hajlandó voltam elengedni az előzőt, azonnal jött az, ami megmutatja, ami ott nem tudott tudatosulni. Elképesztő. Tényleg.

Egy újabb bizonyíték, hogy az élet tudatosság. Hogy ez a legfontosabb, amit tanítani akar, hogy minden más, és a manifesztációk, amin keresztül ezt összegyűjtjük, csak mellékesek, valójában tök mindegy, milyennek teremtjük, és úgysem ússzuk meg, amit meg kell tanulni, bármiket is mágiázunk. Ha a békával kell talizni ahhoz, hogy megtanuljunk valamit, mágiázhatunk fehér herceget a szőke lovon, akkor is a béka jön el...:) Ezért is nem hiszek már a vonzás mágiázásában.

Az élet mindig csodálatba ejt, ha képes vagyok látni.

Namaszte