Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hermess ,de jó ,hogy beszélsz a tükröződésekről,mert ez lenne az
2011. december 21. szerda, 11:25 | Éva.   Előzmény

Hermess ,de jó ,hogy beszélsz a tükröződésekről,mert ez lenne az energetikai dolgok és egyben a spirituális fejlődésünk alfája és ómegája.
Mert a jelenlegi állapotunkban nagyon is torzítva vesszük az információt. Ezért mondják, hogy ez a világ ,,illuzórikus'',de nem a világ az,hanem amíg mi nem tisztulunk meg kellőképpen,addig csak így ,a formák és viszonyok állapotában érzékelhetjük azt.
Az ember az emócióival,és sok mással torzít a világon,és tulajdonképpen a saját torzított információit kapja vissza. Ha mindentől megtisztult, megszabadult,akkor képes csak torzítás mentesen a világot olyannak látni amilyen.

Sokan elvetik az energetikai dolgokat,pedig ők is egy energia gömbben vannak/a saját kis mikrokozmoszukban/,és egy energia spirál mentén mozognak,ahogy mindenki más:),
és ezen keresztül vannak kapcsolatban egymással,a világgal,a kozmosszal.
Tehát egy kereső-törekvő embernek szerintem mindenképpen ismernie kellene ezeket az energetikai rendszereket/ami ő maga is/, a kölcsönhatásokat,a működési mechanizmusokat, az információ kezelését,stb...

Az ember a mindenség része és nem árt ,ha tudja hogyan. Ki és mi ő ebben a rendszerben,és hogy tudja legoptimálisabban bonyolítani az információcserét vele?
De az ez irányú ismeretszerzésen túl,a gyakorlati megvalósítás/praxis/ is lehetetlen ,,energetikai munka'' nélkül. Ha megnézzük bármely megvalósítási utat,a szellemi tanítást mindig is a praxis kíséri,ami nem más mint ez az ,,energetikai munka''. Enélkül lehetetlen bármi nemű komolyabb önmegvalósítás. És hát a ,,hőn áhított'', spirituális világba is csak ezen az úton nyerhetünk bebocsátást:)

Én most kihasználnám,hogy itt vagy,és jó néven venném,ha még beszélnél egy kicsit erről
a témáról.

Üdv: Éva