Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Zebib! Hólyaghurut ellen melegvizes palack!!! :)
2009. június 22. hétfő, 22:59 | hajni19840203 (útkereső)   Előzmény

Ezt nagymamám javasolta. Kb. egy óra alatt a legerősebb fájdalmakat is minimumra csökkenti, vagy akár megszünteti. (ha nincs palackod, megteszi egy lufi is) Olyan meleg vizet tegyél bele, amilyen meleget csak elbírsz, és tedd közvetlenül a hasadra! Ha tudod többször cseréld a vizet!

A hólyaghurut amúgy pszichés nyomás, érzelmi telítettség jele. Visszafojtod érzelmeid, vagy nem úgy kezeled őket ahogyan kellene.

Én is küzdöttem ezzel a problémával másfél évig. Először csak 4-5, később viszont már kéthavonta előjött, napokig fájt, majd az a kellemetlen érzés szinte mindennapossá vált. A világon mindent kipróbáltam a fekete áfonyától kezdve a zöld teáig, végül a meleg vizes palack lett a leghatásosabb. + Akkortájt kezdtem meditálni, és meditációval is sikeresen el tudtam mulasztani a fájdalmat viszonylag rövid idő alatt. Végül megtanultam kezelni az érzelmeimet is, és mára már egész jól vagyok. Bár néha még pár percre visszatér, de csak nagyon enyhén, és hamar el is múlik. Talán bele telik még pár hónapba amíg teljesen tünetmentes leszek, de a lényeg az, hogy a rémálomnak már vége! :)
Azért majd írj, hogy neked bevált-e! Minden jót, és gyógyulást kívánok neked! :)

szeretettel