Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
Kedves Oneness!
2011. december 18. vasárnap, 17:34 | Michaelita

Köszönöm a választ! Egészen megkönnyebbültem, hogy minden rendben Veled.

Az írásod alapján Te egy nagyon bátor lelkületű és szellemiségű ember vagy!
Hasonló dolgokat már én is olvastam, ha jól emlékszem az egyiptomi mágiában használtak ilyen praktikákat, hogy távolbalátással lássák a szeretteiket.
Ha ez a leírtak alapján félelmet kelt Benned, akkor csináld más módon, ami elfogadható a számodra. Ugyanis egy másik módszerrel is hasonló eredményt fogsz kapni és ott talán kevesebb lesz a belső ellenállásod.

Ezt a távolbalátást én azért nem tudnám megcsinálni, mert etikailag zavarna, hogy azokat láthatom, akik erről nem tudnak, vagy nem tudják megőrízni a szabadságukat ebben az esetben.
Az viszont, hogy az érzéseiket, a hozzájuk kapcsolódó érzelmi lenyomatokat átérezzen az teljesen megengedhető lenne a számomra, s inkább valami ilyesmivel próbálkoznék. Vagy olyannal, hogy a szeretett személy fényképét nézve, a fényképpel kommunikálnék és megkérném, hogy a fényképen keresztül válaszoljon nekem (így megőrízheti az intim magánszféráját).

A bennünk lakó Magasabb Én, az igazi önvalónk nagyon sok szinten el tud juttatni hozzánk információt. És a morfogenetikus mező is nagyon jó információhordozó. Szóval szerintem legyél kreatív, ötletes, próbálkozz kitartóan más, új módszerekkel, olyannal, ami sem félelmet, sem belső ellenállást nem jelent számodra, s akkor az is megvalósulhat, amit szeretnél.