Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem...
2011. december 14. szerda, 13:10 | Éva.

...ha érzékeli az ember az energiát,ha nem,mindenképpen hasznos egy megbízható ismereteket adó tanfolyam.

Ha már az embernél adott az érzékelés,akkor azért,hogy megismerje az energiák természetét, pontosan felismerni, kezelni,irányítani tudja azokat.

Aki még nem érzékeli,azoknak meg azért,mert ez egy nagyon hasznos út ahhoz ,hogy az ember mindhárom síkon rendben tartsa magát,sőt folyamatos ,,emelkedésre legyen képes".
Ez lehetséges,pontosan az energia minőségétől, rezgésszámától függően,mert ha az ember folyamatosan egyre magasabb frekvenciájú energiát tud ,,magán áramoltatni'',akkor az ő rezgésszintje is ennek megfelelően emelkedhet. Ennek persze sok feltétele van, /alaplépésként a tisztítások,blokkok oldása/ és éppen ezért érdemes ezzel foglalkozni,és biztonsággal megtanulni az energiával való ,,munkát''.
Ehhez mindenképpen ismeretekre,sok gyakorlásra,tapasztalatokra van szükség.
Viszont mindenképpen megéri,mert ha csak alapdolgokat nézünk,pl. egy makacs blokk oldása,milyen komoly változásokat képes előidézni az emberben és ez azonnal meg is indul,míg pl. egy pszichoanalízisre az ember hosszú évekig járhat,míg eredményt mondhat magáénak.
/És akkor egy külön blogot megérdemelne,-de biztos van is ilyen- ,hogy még mi mindenre jó,ha az ember tud bánni az energiákkal./

Nem azt mondom,hogy ez az egyetlen lehetősége az embernek,de azt mondom,hogy nagyon jó lehetőség. Viszont erre is érvényes,mint minden másra,hogy az ember komolyan vegye,és ne csak kíváncsiságból kísérletezgessen tanulás,irányítás nélkül.
Ha pedig már biztonsággal használja az energetika adta lehetőségeket,akkor pedig nem szabad átesni a ló túlsó oldalára,hogy az ember ebbe beleragad,hanem jó itt is megtartani az arany középutat.

És még valami. Nem mindenkinek ez az útja,vannak más nagyon jó lehetőségek is. Ez mindig az adott személytől függ,hogy neki éppen mi a legalkalmasabb. Ez az irányultságából előbb utóbb felszínre is kerül.
Aki viszont e felé hajlik,akár van már kifejlődve képessége ,akár nincs /csak indíttatása/,az szerintem mindenképpen tanuljon ezen a téren,ha ezt tudatosan és biztonsággal akarja használni.
Aki ismeretek ,vagy vezetés nélkül akar belekóstolni ebbe,nagyon hamar rá fog jönni,hogy ez nem ,,játék":)
Erről megint lehetne regélni,de akik beleestek ebbe a hibába,meséltek erről bőven ezen az oldalon is.