Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
a kulcs a keresőben van
2011. december 14. szerda, 10:47 | Michaelita

Voltam Hermess energia érzékelő tanfolyamán.
De már jóval előtte érzékeltem az energiákat, csak nem tudtam róla, hogy azt csinálom:)

Az energiaérzékelés gyakorlásához viszont nem kell tanfolyam és a borulásaink sem függnek attól, hogy jártunk-e tanfolyamra, vagy sem, hanem egészen más, egyéni okai vannak.

Jó a Hermess energiaérzékelő tanfolyama, különösen a gondolatorientált embereknek, mert rengeteg infót ad és jól megtanítja azt, hogy mi a különbség a földi és az égi energiák áramoltatása között. Jók a jegyzetei, mert többszörösen rámutatnak a lényegre. Nagyon jók és hasznosak a gyakorlatok, amit a tanfolyam alatt általa bemutatásra kerülnek.

Én cselekvésorientált és érzékelő tipus vagyok, ezért nekem túl sok volt az info és kevés volt a lehetőség az önálló, szabad megélésre a tanfolyamon, de ez az én sajátos egyéniségemből (is) következik.
Azóta sok idő telt el, már a Hermess is változtathatott a módszerein, az átadás mikéntjein.

Ami szerintem a legfontosabb, hogy mindenkinek azt kellene tisztáznia, hogy mi a motivációja, miért megy energiaérzékelő v. bármilyen tanfolyamra? Mert ha az önbecsülésünk fejlesztése, az önigazolás, a földi dolgok előli elmenekülés, a befolyásolás, a ráhatás gyakorlása, vagy egyéb hasonló okok egy kicsit is benne van a képben, akkor az eredmény is teljesen más lesz, mintha egy mentálisan megtisztult, semleges álláspontból venne részt rajta valaki.

"Minden út, ha szándékunk jó hozzá, bennünket az Istenhez vezérel. Járja ezért híven ki-ki a maga útját!" (Zarathustra: Zend Avesta, 43. jasna)