Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
Valóban tanulható
2011. december 14. szerda, 10:58 | hermess   Előzmény

Kedves Erika és Kati!

Valóban meg lehet tanulni, ezt magamon tanúsíthatom, és azok is, akik már több százan megtanulták, vagy ha velük született valamilyen szinten, tudatosult bennük, hogyan lehet még inkább használni a fizikai lét kiteljesítéséhez, és a jó döntések meghozatalához.

Ez ugyanis a személyiség fejlődésének legteteje, a női-férfi részeink, érzés-gondolati működéseink integrációja. Minden életünkben elérünk valameddig ebben a folyamatban, s onnan folytatjuk a következőben. Ebből következik, hogy valaki már hozza magával, és számára nem újdonság, természetes, jól használja, vagy nem elég tudatosan. Valaki pedig ebben az életében ér el odáig, hogy éppen beérik nála. Nagyban segíti az önmegvalósítást, mert a testérzeteken keresztül az intuitív helyes döntéseket erősíti, a Saját Út és Életfeladat felismerését teszi bizonyossá. Persze az is következik belőle, hogy ha valaki még nagyon nem tart a közelében, az nem biztos, hogy képes egyből elsajátítani, de ezek az emberek általában nem is érdeklődnek még iránta.

Vannak viszont olyanok, főleg pasik, vagy erős férfi identitású lányok, akik a torokcsakra rációs szintjén elakadnak, miután kihagyták a 2. és 4. csakra érzés és kapcsolódás orientált szakaszait. Ezért az integráció nem mehet végbe az érzések, érzékelések kiteljesítése, pótlása nélkül. Ésszel már lehet, hogy tudják is, mi a fejlődés iránya , de nem tudják megnyitni a szívcsakrájukat - neki javasolt elsősorban a tréning.

Vannak aztán, akik ebből "materialista" állapotból tagadnak mindenfajta érzést, ezotériát, mindent, ami nem bizonyítható, és rendszerint nagyon rossz, "rideg" párkapcsolatban élnek.. Na, rajtuk ez a tréning sem segíthet, csak egy jó nagy tökön rúgás az élettől. :D

Végül a másik véglet az, ha valaki túlságosan érzésorientált, és minden megismerés, megértés jellegű 5. csakrás feladattól menekül... Belőlük lesznek a nagyon misztikus beütésű spiri emberek. Nekik a működés és az irányítás megértésében, valamint az érzések és az érzelmek megkülönböztetésében hoz fejlődést, és segíti ezzel az integrációt.

A transzcendencia, a spiritualitás - igazából csak innen, az integráció kiteljesedésétől kezdődik, és tartható meg, mint fejlettségi állapot. Bár vannak sokan, akik a spirituális képességeikben "leelőzik önmagukat". Vagyis nem egészen kiteljesedett személyiségben jutnak el rövid spirituális élményekig. Ami nem baj, de nem is jó cél mielőbb elérni, mert a problémás egóműködést nem szünteti meg, hiába tűnik olyan megváltó és kívánatos állapotnak.

Sok érdekeset lehetne még erről írni, most ennyire futotta. Gyertek kóstoljatok bele vasárnap!