Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Az energia érzékelés
2011. december 14. szerda, 7:03 | Domoszlai Katalin   Előzmény

magában foglalja a Földi energiák érzékelését.

Az alsó csakrákban található blokkok feloldása nélkül az energia háztartásunk elszakad a föld típusú energiák forrásától.

A problémák megoldása innen már önismereti feladat, milyen elzáródások vannak a Földanyával, a saját édesanyával, az anyai, tápláló, életet adó energiák forrásával.

A felfelé menekülést szerintem minden spirituális útkereső átéli, a spirituális egó kialakulását is. Ilyenkor van az hogy az átlag emberekhez képest hűde különleges vagyok. A spiri egónkat meg kell haladni, sokat segít ebben a helyes önértékelés. A Sanyi beszél erről a problémakörről az önértékelési csomagban. Az emberek a saját szintjüket a közvetlen környezetükben élő emberekhez mérik. Ismertem olyan embert, aki a hajléktalanok között élt, pedig tele volt pénzzel, de olyan kisebbrendűségi komplexusa volt, hogy a normális közösségbe képtelen volt beilleszkedni.

Nárcisztikus fixáció az oka, a személyiség kialakulásakor az egyénnek szüksége van az anyától a visszajelzésre, igen, csodálatos vagy. Amikor ez beépül, megalapozva az egészséges személyiség szerkezetet, jön a következő lépcső, vedd észre, mindenki csodálatos a maga módján. Ha valaki hiányt szenved akkor, amikor ennek be kellene épülnie, kielégíthetetlen energia hiánya lesz elismerésből. Természetesen ebből a hajtóerőből profitálni lehet, mégpedig átlagon felüli fejlődéssel. De ehhez vissza kell menni a gyökerekhez.

A kundalini energia segítségül hívható a legnehezebb tudattartamok felszínre hozatalához és a feldolgozáshoz.

Hermess a tanfolyamán a harmónia elérésének és megtapasztalásának az eszközeit tanítja, letéve az alapokat, kinek mi hiányzik az innnen-onnan összeszedett tapasztalatok és tudás dzsungelében.
Tanítja annak a szabályozását, hogyan lehet felerősíteni energetikai módszerekkel a tudatalatti tisztulási folyamatát és hogyan lehet leállítani ha veszélyes borulás következne be.

Stabil alapokra van szükség ahhoz hogy a felfelé menekülés és az elszállás helyett a problémák gyökér okaiig visszamenve véglegesen ki tudjuk oldani azokat.