Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
S mire nem jó?
2011. december 13. kedd, 0:16 | u.erika

Bocsi Hermess,de muszáj megemlítenem a saját tapasztalatomat e téren.

Nos,bizonyára feltünt már Nektek hogy rá rá tudok tapintani a lényegre,
Mára már elmaradoztak azok a hozzászólások is amikben megkérdöjelezítek a mondandómat.
S nincs különös képességem,csak az energiák érzékelésével létezek.
Bár nálam ez jött,vagy volt is mindíg...nem emlékszem,szóval az energiák érzékelését nem találom különleges képességnek.Tehát tanulható.
Próbáltam itt az oldalon rávezetni másokat is hogyan müködik ez,s kívánom Hermess öszintén és tiszta szívböl hogy járj sikerrel! :)

A másik.
Persze Biztosan el fogod modani hogy mire kell odafigyelni az energiák érzékelésével,de lehet hogy a saját esetem hasznos lehet mindenkinek aki az energiák érzékelése világába téved.

Velem az történt,hogy már csak abban éltem.
A ,,navi" ahogy én nevezem mindíg elvezetett a fizikai lét minden területén precízen,és biztonságban voltam/vagyok a navim vezetésével.
Csakhogy!Annyira csak a ,,navira" figyeltem hogy már csak azt néztem és remekül el voltam vele,és a fizikai létet mint illuziót érzékeltem.
Az energiai létet éltem meg egyetlen valóságnak,hisz minden esetben beigazolódott az hogy amilyen energiákat érzek az ha eléggé intenzív töltettel bír,akkor hamarosan meg fog jelenni fizikai szinten.
Már az adott energia megmutatta számomra hogy mire számíthatok a fizikai létben,s amikor az energia megnyilvánult mint egy esemény pl. akkor az az esemény már nem volt olyan hatással rám érzelmileg mint az amit történés nélkül,de már egyszer átéltem.
Így történhetett meg hogy az ugynevezett finomvilágot éltem meg valóságnak.

Tehát ezt úgy gondolom érdemes tisztázni mielött tiszta érzékelésnek adjuk át magunkat.
Arra jöttem rá,és ez még nem biztos hogy a végsö igazság...csak a jelenlegi igazság a jelenlegi ismereteim szintjén.Szóval arra jöttem rá hogy mind két valóság valóság.
A finomvilág,és a fizikai.
S ugyanennyire illuzió is mind.
Az egy magasabb szintje a tudatosságnak(mármint az enyémnek...)ha mindkettöben egyszerre tudunk jelen lenni.
Ezt még mindíg odafigyeléssel próbálom elérni,magától nem megy még.

Nem akarok elriasztani senkit a tiszta érzékeléstöl,hiszen azok az elönyök igazak mind amiket a Hermess leírt.Csak ne menekülésnek használjuk a láthatatlan,de eseménydús érzékelés világát és közben elhanyagolva a fizikai világot.

Most én vissza lettem rántva rendesen.
Mint ha valami gumikötél rántott volna vissza és csapott a földbe engem.(ezt is érzékelem;)
De úgy hogy koppantam akkorákat hogy nem is tudom jön-e még... ;)
Ennyi ,,hideg-forró víz" biztosan azért van mert így ébredek fel a fizikai világban.
Nem fáj,mert miközben kapom öket sorban értem is hogy miért,és ahelyett hogy belemerülnék az önsajnálatba,inkább azon ügyködöm hogy hogyan maradjak fent a jégtáblán ami idönként megborulni látszik,de tudom hogy olyan helyre úszom vele ami sokkal jobb helyre visz.
Hmmm...!?

Üdv!Erika