Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
feljelentgetősdi
2011. december 11. vasárnap, 1:02 | fehercsongor   Előzmény

Panna hozzászólásában keveredett be,én meg negatív indíttatással ráharaptam.
Ő valószínűleg a blogindítóban is szereplő eseti ( nem általános ) ügyek megemlítésén felbátorodva írta le , mint a lenti közállapotokat jellemző szemlélettel kapcsolatos példát.
Nehezen tudom értelmezni a hozzászólásodat . Állandóan az ugrik be , hogy kevered a szinteket . A spiritualitás ugyan átragyogja a hétköznapi tevékenységeket , de azoknak a magasabb szintű feloldások mellett mégis megvannak a maguk gyakorlatias technikái . (Az arab mondás lényege szerint : Imádat teljesítve Isten vigyáz rá : de azért kösd meg a lovad . ) Szerintem lelkileg helyesebb feljelenteni egy betörőt , mint pl . átkot mondani rá : valószínűleg kevésbé üt vissza .
Betörést elszenvedni egy kicsit olyan , mint az álomban , vagy érzéstelenítésben történő megerőszakolás . Az ember benső ( intim ) kiterjesztésébe jut be hívatlan kéz . ( Nem vitt el semmit , és enyhe lelkiismeretfurdalást éreztem amikor a községi betörővel a következő hétvégén a kanyarban szembejött a halál . Lehet , hogy nem is ő volt a tettes . )
De ha már itt tartunk : szerinted mi a föloldandója , mi a lelki mondandója , mi az a rossz gondolkodási , cselekvési rutin , amit , - türelmét vesztve - , betöréssel egyenlít ki az élet?
Üdvözlettel : felacso