Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Égilény képe
Kísértés
2011. december 09. péntek, 21:24 | Égilény

Szia!

Remélem elolvasod majd..

Minden problémádat értem. Jól érzed amit érzel.

A párod sajnos hazudik Neked, és magának is. Ez a hűtlenség. Ha lelki szempontból nézzük, a hűtlenséget nem csak testi szinten lehet elkövetni, hanem szavakkal, és gondolatban is.

Ha a párod veled szeretkezik, és másra gondol közben, akkor őbenne kettősség van. Olyan, mintha ott sem lenne. Sokan azt mondják, hogy a szexuális fantáziákat ki lehet így élni, vagy még van gusztustalanabb is, együtt élvezni. Így kerülnek négyen hatan az ágyba.
A nők lelki lények, mások mint a férfiak. A nők sokszor meg akarnak felelni, vagy félnek az elhagyástól.

De aki gondolatban hűtlen, és flörtölget a neten, az már elhagyott, csak nem testi szempontból.

Tisztászzátok őszintén az érzéseiteket, és ha ő nem veszi figyelembe a tiédet, akkor gondolkodj el, egy ilyen kapcsolatban boldog lennél-e hosszú távon.

Nos, ne hallgass senkire, csak magadra. Jól érzed, szemétség amit a párod művel veled, és normális hogy fáj.
Sokan azt mondják, hogy az ilyesmi nem számít. Isten törvénye nem engedi a hűtlenséget semmilyen formában. Amikor azt mondja valaki, ez belefér, akkor az a személy nincs tudatában mit mond. Ugyanis a hűtlenség bűn, és aki a bűnt pártolja, az tisztátalan személy.

Gondolkodj el a lehetőségeiden.

Ha vele maradsz és tűrsz, nem fog semmi sem változni. Sőt, egyre bátrabb lesz esetleg, és te még szomorúbb. A párod valószínű tele van szexuéis vágyakkal, amit nem tud kiélni. Lehet hogy nem akar megcsalni, de amit tesz, az sem jó, mert az meg számodra megalázó.

Te sem akarsz hasonlóvá válni, mint a közösségi oldalon a nőcskék, és nem fér bele az életedbe ez a szerep.

Muszáj erről is őszintén beszélned vele. Mindenkinek mások a szexuális szokásai, igényei. Ha ebben nem vagytok partnerek egymásnak, akkor nem fog működni a kapcsolat, csak így ahogy most.
És ez már most is boldogtalanná tesz téged.

Mondd el az igazat, hogy téged mennyire zavar ez.

Sok bátorságot és erőt kívánok Neked!

Égilény