Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Furcsa egybeesesek
2011. december 07. szerda, 19:45 | Látogató (útkereső)

Nekem egyszer olyan eros deja vu erzesem volt, hogy megtudtam mondani egy percre a jovot. Tudtam, hogy mi fog kovetkezni a kovetkezo egy percben. Vagyis gondoltam, hogy az fog kovetkezni. Az iskolaban voltam, es akkor tort ram a deja vu erzes amikor eppen egy szot irtam le. Megallt a kezemben a ceruza, es arra gondoltam, basszus mindjart befog jonni a helyettesito tanar, es epp hogy kimondtam be is jott az ajton, holott fogalmam se volt hogy a tanarno elfog menni es egy helyettesito tanart fognak a helyere kuldeni.

Durva volt. Velem ilyen nagyon surun tortenik. Pl egyszer a suliban egy csaj ment elottem, nagyon szep csaj volt, eredeti voros haj, zold szem, szep feher bor, csak a baj az volt vele, hogy tul magas volt, mar tulon tul, es arra gondoltam hogy istenem inkabb vagyok atlagos barna haju barna szemu meg 158 cm minthogy ilyen magas legyek lany letemre. Mikor beultem az osztalyteremben. A tanarno felirt egy szoveget a tablara.

Melyik lennel inkabb 2 m vagy 145 cm????
Indokold meg a valasztasodat!!!!!

Lol jot nevettem rajta

Aztan mar vagy 8 alkalommal volt olyan, hogy pont amikor nem volt idom tanulni a dolgozatokra, es ugy mentem el a suliba, hogy nah most nekem annyi lesz ez a jegy lerontsa az osszes eddigi jo jegyeimet, a tanarok soha nem voltak ott. Mar lehetett volna 8 rossz jegyem de, egyszersem tortent meg mert, a tanar soha nem volt ott. Fura egybeesesek.

Meg rengeteg van meg sorolhatnam, csak most nem jutnak eszembe :P