Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Fiona képe
A tisztánlátás megtanulható?
2011. december 05. hétfő, 16:20 | Fiona

Lehet, hogy eddig azt gondoltad, hogy a tisztánlátás csak a rendkívüli kiválasztottaknak adatik meg, ők azok, akik látják az elmúlt életeket, és képesek ezzel egyengetni a gyógyulás, változás útját. Kiderült, hogy ez nem egy misztikus tudás, bárki képes megtanulni.

A tisztánlátás olyan velünk született képesség, ami lehetővé teszi az igazság meglátását, és annak a hazugságtól való megkülönböztetését. Segítségével bármiről információt szerezhetünk tértől és időtől függetlenül. A tisztánlátás képessége épp olyan egyedi, amilyen az ujjlenyomatunk, és mindenkinél más formában jelentkezik. Van, aki moziszerű filmet lát, miközben elmúlt életekben olvas, mások inkább színeket, esetleg illatokat érzékelnek színnel és képpel együtt.

- Ez a képesség a hatodik csakrában, vagyis a harmadik szemben lakik, és használatához nincs szükség ezoterikus dogmákra, szakrális tárgyakra, mantrákra, még csak tökéletesnek sem kell lenni hozzá, hogy gyakorolhassuk – magyarázza Nikl Mari, okleveles tisztánlátó gyógyító és tanácsadó. – A tisztánlátás azonosítható egy viszonylag magas energia-rezgésszámmal, és leginkább a lelkesedés lelkiállapotához áll közel. Az ezovilágban misztifikálódott ez a képesség, pedig sokkal több ember használja a tisztánlátását a mindennapi életben, mint ahányan tudatában vannak ennek.

Mire használható?

- A tisztánlátást nagyon különböző területeken lehet használni. Például alkalmazhatjuk a világ és önmagunk mélyebb megismerésére, életünk tudatosabb irányítására, kreativitásunk fejlesztésére, ráadásul a gyógyítás sokféle formája alapul tisztánlátáson. Egy karma vizsgálata során meg lehet kérdezni, hogy annak hány százaléka maradt feldolgozatlanul, hogyan hat ma hordozója életére, hol tartogatja az illető ezt az energiát, és például milyen szín kellene ahhoz, hogy ez az elmúlt élet megoldódjon – magyarázza tovább Mari. – De használható ez a tudás különböző művészeti tevékenységek, például festés során is. Én például a tisztánlátásomat hívom segítségül, amikor "megnézegetem" festés közben, hogyan tudok továbblépni az alkotás egyik fázisból a másikba, a kép melyik részletét kellene megváltoztatnom, hogy az szebb legyen. De nagyon gyakorlatias dolgokra is használhatjuk a tisztánlátásunkat. Ha például szeretnék eladni valamit, "megnézhetem", melyik vevőtől mennyit lehet kérni az adott árucikkért.

Te is képes vagy rá!

A tisztánlátás egyáltalán nem misztikus képesség, és egy kis gyakorlással bárki elsajátíthatja. Mari tizenkét órás alaptanfolyama nem is a képesség megszerzéséről szól –ugyanis szerinte ezzel mindenki rendelkezik –, hanem azoknak a tévhiteknek és dogmáknak a kiprogramozásáról, amelyek a tisztánlátáshoz kötődnek. Mari megtanít a diákjainak olyan alapvető eszközöket is, amelyek segítségével képesek lesznek kezelni a tisztánlátás gyakorlása során fellépő tudatnövekedést, és semlegesen tudják majd fogadni környezetük reakcióját.

Forrás:http://www.pink.hu/ezotema/barki-lehet-tisztanlato-2161822