Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Sok a közhiedelemben már elültetett hazugsag
2011. december 05. hétfő, 1:54 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Azt vettem eszre, hogy a dolgok nem is ugy vannak, ahogy a kozvelemeny tartja. Pl. eleg altalanosan elfogadott, hogy nem erdemes a rendorseghez fordulni, ugysem segitenek. Aztan igy sok buncselkemeny felderitetlen marad.

Olvastam bantalmazasrol szolo konyveket is, sokat, tegnap ujra kezembe vettem az egyiket: az abantalmazashoz tartozik, hogy az aldozattal elhitetik, hogy tévesen észleli és értékeli a dolgokat, ő az, aki a hibás, a bantalmazonak van igaza, az aldozat az oka a bantalmazasnak, es ha megsem hinné ezt el, akkor sem fordulhat mashoz, mert ugysem talal senkit, aki elhinné neki a bantalmazast, vagy annak gondolná a történteket. Ezért marad sok ember (gyerek és nő) bántalmazott életmódban.

Ez a "módszer" pedig a tarsadalom szintjén is "remekul" beválik.

Én az elmult honapokban tobbszor fordultam úgymond PITI ügyekben a rendorseghez, es nagyon alapos, nagyon profi, gondos eljarast kaptam cserebe. Még bánásmódban, emberileg, lelkileg is a legjobb tapasztalatom volt ez az elmult evekben.

Ebből raktam össze, hogy azt valakik szántszándékkal terjesztik, hogy "ügysem érdemes" kiállni magunkért, az igazunkért, mert a rosszak vannak tobben, es erosebbek.

Panka2011