Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
Már évekkel ezelőtt egymástól függetlenül több csatornából is az
2011. december 04. vasárnap, 22:11 | Michaelita

Hmmm, felettébb érdekes írás!

S érdekes időket is élünk, ez is igaz!

S már évekkel ezelőtt egymástól függetlenül több csatornából is azt hallottam, hogy nagy változások lesznek hamarosan, ami a mi országunkból fog kiindulni.
Azt mondják, hogy ami itt zajlik majd az érthetetlen lesz a környező országok lakói számára.

Ehhez képest, ha arra gondolok, hogy annó Szt István is Boldogasszony Anyánknak ajánlotta fel országunkat és az ő oltalmát kérte a magyarságra... hát több minden lehetséges akár. De ennyire ne szaladjunk előre, mert most még nem az a helyzet van.
Most még az a helyzet van, hogy jó ha minél többet és többen imádkozunk azért, hogy egyensúlyban maradhassanak az országban dúló erők. Márcsak azért is, nehogy a félelem energiákkal vonzzunk be olyat, ami csak egy lehetséges jövővariáció, de még megváltoztatható.

Nem lenne jó az sem, hogyha mi - addig míg nincsen rá különösebb okunk - elmennénk egy szélsőséges nézet felé.

Én ma még úgy gondolom, hogy a fenti írás olyan szinten megszívlelendő, hogy jó ha tudjuk, hogy milyen erők hatnak ránk és milyen erők azok, amiket jó ha tudatosan áteresztünk magunkon és nem a játékszereivé válunk.
Igyekszem hinni abban is, hogy a magyarság nem származás kérdése, hanem egyfajta lelki minőségé. Lehet, hogy ez nagyon naiv hit, de annyi nagy magyar él szerte a világban, hogy ennek kell hogy legyen valamennyi igazság alapja!

Erika! Úgy gondolom, hogy a külföldi magyarokra is nagyon nagy szükségünk lesz/van, mert kellenek a külső segítségek, hogyha elhomályosodna az érzékelésünk/a látásunk, akkor segítsetek nekünk helyrebillenteni a dolgokat, hogy újra a megfelelő megvilágításban láthassuk a valóságot.

Nagyon szeretem a magyarok világhimnuszát, most úgy érzem itt a helye:

http://www.youtube.com/watch?v=XiXYhiZ4iHY