Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
LilaRózsa képe
Érdekes írás, de szerintem ezek nem csak Magyarországot érintik.
2011. december 01. csütörtök, 19:17 | LilaRózsa

Érdekes írás, de szerintem ezek nem csak Magyarországot érintik. Tehát nem csak hogy a külföldön élő magyarokat, hanem valahogy mindenkit. Globálisan zajlanak, az egész világon egyre nagyobb a feszültség. Lehet is érezni. Én a magam részéről a jelenlegi kormányt is sok mindenért felelősnek tartom, és a politikusok többségét, de abban nagyon igazat adok: agresszivitással semmit nem lehet elérni. Csak fokozza a negatív energiákat. Az nem fogja megmenteni az országot, ha valaki pl. agyonlövi Orbánt vagy mást, mert ő csak báb, akkor helyette fogja valaki folytatni, ami most megy.
Tehát egyetértek: csak építő jellegű dolgokkal jó küzdeni, és nem félni. Bár bennem még van félelem dolgoktól, mégpedig a háborútól. Attól nagyon. Nem tudom elfogadni. De még az is lehet, hogy kénytelen leszek elfogadni. Bár ne legyen ilyen.
A legjobb, ha legjobb tudásunk szerint járunk el mindig, és tesszük, amit tudunk, akármi lesz. Én úgy érzem, hogy bizonyos téren elég jó a tudásom, hogy kibírjam, de épp a mai nap fedeztem fel: nem vagyok mindenre felkészülve, van, amit még nem bírok elviselni, vagyis ép lélekkel biztos nem. Valahogy el tudom, de hogy nagyon odavágna a lelkemnek egy háború, vagy hasonló mértékű káosz, az biztos. Azt még a következő inkarnációban is nehezen heveri ki az ember. Legalábbis én nem bírom, még filmekben sem, nem a valóságban... Van, aki mondja, ami jön, azt kénytelenek vagyunk elfogadni. Ez igaz... De a fájdalmat nem tudnám eltüntetni, nem tudnám nem érezni, így magát a lelki sérülést lennék kénytelen elfogadni.