Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Nagyon sok apró és nagyobb jelzést ad a testem. Ha valamiről úgy
2011. november 29. kedd, 12:36 | Kavics22   Előzmény

Nagyon sok apró és nagyobb jelzést ad a testem. Ha valamiről úgy kell beszélnem, hogy még egyáltalán nincs magamban feldolgozva, vagy nagyon lefojtom, akkor egy idő után úgy elszorul a torkom, hogy nem bírok normálisan kommunikálni, vagy elkezdek folyamatosan köhögni.

Vagy például, ha valaki hosszabb időn keresztül belép a privát szférámba, folyamatosan ott tartózkodik anélkül, hogy én szeretném, nem veszi a jelzéseim, akkor elkezd iszonyú melegem lenni és hátrább kell lépnem, vagy egyszerűen otthagynom az illetőt.

Ha valaki nagyon szimpatikus nekem, önkéntelenül kitárom a szívem, szinte érzem, ahogy nyílik a hatalmas ajtaja, hogy befogadja melegséget. Ilyenkor az egész mellkasom egyetlen szív.

Maga az érintés, annak milyensége is nagyon sokat elárul számomra. Hogyan hat rám, ha megérint és megérintem, közelebb húzódnék, vagy inkább távolabb mennék. Ha jól esik, akkor az ujjaimon keresztül átfut rajtam valami megmagyarázhatatlanul kellemes érzés. Elég ehhez egy kézfogás, mielőtt kiterjesztenéd magadban a témát.:)

Ez a néhány kiragadott érzés bizonyára közhelyes már másoknak, de én csak a közelmúltban kezdtem felfigyelni rájuk és még sok-sok egyébre, de ezeket megtartom magamnak.:) Elnézést.