Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ajjaj Józsi!
2011. november 26. szombat, 12:54 | Éva.   Előzmény

Úgy tudom ez az oldal már régen másról szól,nem arról,hogy régi sérelmek,elfogadás képtelenség,elfojtott agresszió és társai miatt egy másik emberen ,vagy időnként az egész közösségen éljük ki a frusztrációnkat.

Ez a blog Maslow tanításáról szólna,ahhoz kéne hozzászólni, hozzászólni,nem egy másik embert csesztetni, belekötve minden mondatába.
Az sem zavar,hogy egy másik ember újra leírja, /hátha észreveszed?/,hogy ,,kulcsfontosságú gondolat'' az amiért itt egyre bőszebben pattogsz.

Persze az ilyen örökös elégedetlenkedőknek,kötekedőknek nyilván hogy nem az,mert ha az lenne,akkor képesek lennének elfogadni,hogy nem lehet minden ember az ő klónjuk, és nem gondolkodhat úgy mint ők.

A mai napig nem fogadtad el az új Felhasználási feltételeket,folyamatosan ellenkezel, kritizálsz,sértegetsz mindenkit aki nem a Te egyedüli ,megkérdőjelezhetetlen igazságodat vallja. Nem egyszer ezt kiterjesztve minden emberre aki ezen az oldalon ír.

Én ebben a játékodban nem óhajtok részt venni.
Egyedül Te nem vagy képes észrevenni,hogy ez az oldal már nem erről szól.
Nem terápiás oldal! Az meg külön szomorú,hogy még a feltett kérdéseid sem a sajátjaid,és hagyod magadat más által mozgatni.

Kérdezni én is tudok,ráadásul saját kútfőből,nem mást szajkózva.

1.Miért képzeled ,hogy mindentudó,és mindenható vagy?

2.Miért képzeled ,hogy csak egy igazság van,a tiéd?

3.Miért csípi mindenki a szemedet,aki másképp gondolkodik a világról,mint Te?

4.Miért vagy képtelen elfogadni azt ami-,aki más?

5,Miért vált ez ki agressziót belőled,és miért veszed üldözőbe ezeket az embereket?

6.Miért nem próbálod megkeresni,az agressziód valódi okát,vagy ha hangzatosan elveted a meditációt,és hülyeségnek tartod,miért nem vezeted le valami egészséges sporttal?

7.Miért vagy képtelen az Elfogadásra,miért vagy bosszúálló?

8.Ha már ennyire tévedhetetlennek tartod magadat,akkor mégis miért hagyod magadat befolyásolni?/Sajnos nem a párod által,mert az legalább a hasznodra válna./

9.Miért vagy képtelen a VALÓDI SZERETETRE,ami FELTÉTELEK NÉLKÜLI és ELFOGADÁSON alapul.